| Alexutza6755 a întrebat:

Ce materii se fac in clasa a cincea? Va rog sa-mi spuneti exact.

12 răspunsuri:
| alinae a răspuns:

Romana
Matematica
Engleza
Franceza
Istorie
Geografie
Desen
Muzica
Religie
Biologie
Sport
Tehnologie

| RockLegend a răspuns:

De ce vrei sa stii?

Nu te ajuta cu nimic daca stii dinainte
Da oricum
O sa faci biologie in plus
Atata stiu pentru scolile normale, eu am facut in plus si teorie, cor, chitara, si istoria muzicii

| AndradaMrrr a răspuns:

O sa faci exact ce ai facutsi in clasa 4 doar ca o sa ai profesori la fiecare ora happy Fundita?; o3

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Mate
Romana
Informatica
Biologie
Tehnologica
Desen
Franceza
Engleza
Dirigintie

| RyGoLeTa a răspuns:

In clasa a cincea se fac urmatoarele materii:
-Romana
-Matematica
-Engleza
-Franceza
-Istorie
-Geografie
-Desen
-Muzica
-Religie
-Biologie
-Sport{educatie fizica}
-Tehnologie

| AndreiP98 a răspuns:

Tot ce ai facut intr-a patra, si in plus biologie, dirigentie si nu mai faci stiinte ale naturii.

| MyObsession a răspuns:

Noi?
Depinde la ce scoala esti germana/franceza/spaniola.
Biologie
Ai scapat de civica, pe aia o s`o faci in a 7 ahee hee

| JustOurSmile a răspuns:

In clasa a V a vei avea ca materii in plus de clasa a VI a doar 3 materii: biologie, dirigentie si ed. tehnologica. Insa materiile sunt doar cateva motive pentru a crede ca a Va e grea, de fapt noul diriginte si restul profesorilor precum si notele, ci nu calificativele, poate iti vor da ceva dureri de cap...dar te asigur ca te vei acomoda cu ele.

| Abii a răspuns:

Romana,matematica [geometrie,algebra],istorie,geografie,biologie,informatica,fizica,sport,educatie plastica,tehnologie, limba engleza, limba franceza sau germana si religiehappy

| anne1 a răspuns:

Bunatongueai eu am facut:romana,mate,engleza, franceza, muzicaa.istorie,geografie,desen,religie,educatie fizica, biologie.si cam atat.paa

| At3 a răspuns:

Ce ai facut si pana acum laughing

| Angelsmall13 a răspuns:

Ce ai facut si pana acum, doar ca se adauga Informatica, Biologie. Fundita?big grin