Depinde ce tip de jocuri preferi.
Consola Wii e amuzanta, mai realista decat celelalte si aduc jocurile la alt nivel insa de ce sa joci pe consola wii cand poti practica acele sporturi sau activitati?
Eu mi-as lua un PS2 sau 3, acestea se pot moda, nu stiu prea multe despre 3 fiindca nu detin, insa PS2 se poate moda.
Dupa ce il modezi,poti sa arzi tu jocuri pe CD,asta pentru a nu mai da bani pe ele, care sunt destul de costisitoare.
Deci pentru sanatatea buzunarului tau, mergi pe PS, daca nu, alege ce crezi tu ca e mai bine.
As putea sa joc pe consola Wii Modern Warfare 3 sau Black Ops?
Xbox 360 nu-ti lua ca se strica repede si reparatiile costa mult.
As zice PS3 sau Wii, depinde ce vrei tu.
Wii e realista, dar poti face chestiile alea in realitate, eu as alege PS3. (e si mai ieftin ca Wii)
Xbox, adica poti asculta si muzica, poti vedea poze, filme la inalta definitie, nu numai jocuri. :-@
http://ro.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
Nu-ti recomand Wii, decat daca vrei sa joci jocuri Casual si sa faci miscare in acelasi timp.
Ia-ti Xbox 360 sau PS3. Amandoua sunt bune. Nu-i asculta pe astia, Xbox 360 nu se strica repede. Am unul de 2 ani si nu am avut probleme cu el.
Ma nu ii asculta pe astia, deci:wii e PRAFETE, e oribil, daca vrei o consola buna cumpara ps3 sau xbox 360 ..eu ti-ar recomanda ps3-ul, dar faci cum vrei.
Xbox 360 este foarte bun.Eu am unul de 1 an si nu am avut probleme cu el.L-am modat si are grafica foarte buna si nu se strica repede cum zic altii, adevarat este ca o versiune mai inferioara se strica repede, ia-ti una de 250 sau 320 gb si nu o sa ai probleme si daca iti iei sa iti iei versiunea noua slim
dan97 întreabă: