| robert00112 a întrebat:

Ce metoda simpla de castig pe piata forex stiti fara a fi implicarea unor studii asupra graficelor etc., ceva pentru incepatorii care inca cred ca forex este un joc de noroc?

6 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Banii nu cresc in pom si sunt culesi.
Ca un om sa fie platit, altul trebuie sa plateasca. Pentru fiecare dolar castigat, cineva pierde un dolar.
Ce te face sa crezi ca tu marele incepator ai mai multe sanse sa fii ala care castiga decat ala are pierde?
De ce crezi ca se agita sa atraga oameni? Sunt dornici sa te imbogateasca sau sa-ti iau un ban?
Cati oameni ti-au cerut un leu si ti'au dat 10? Si au pus si reclama pe toate gardurile pentru asta.
Daca stii ce faci si ai cunostinte in domeniu, baga-te, joaca, dar nu mai mult decat esti dispus sa pierzi.
Daca nu stai calm banii nu se fac usor, ia-o usor, castiga-i, munceste-i.
Bafta

| a1doru a răspuns:

Stai omule in banca ta.forexul este pentru superprofesionisti, si chiar si ei, de multe ori, pierd de se rup.nu va lasati amagiti de tot felul de reclame mincinoase

| 4ndr33y a răspuns:

Da... si pe mine m-a batut gandul dar e ceva putred la mijloc, iti dai seama ca nu pot sa rasara bani asa cum spun ei, cineva trebuie sa piarda! Parerea mea? STAY AWAY!

| WaraAl3x a răspuns (pentru 4ndr33y):

Am citit pe net ca exista siteuri, care, daca sunt nu stiu cati oameni on pe site-ul lor la 9 secunde castig multi dolari. Deci in concluzie cu cat sunt mai multi oameni pe site-ul, mai mult timp cu atat ei castiga bani. Ce le e lor sa dea cateva sute de dolari pe care ii castiga in cateva secunde / minute.

| bogdanmatei33 a răspuns:

Salut,

Nu e nevoie sa citesti grafice, poti foarte bine sa iti alegi un broker de succes care sa investeasca banii tai.
Ex de broker premiat http://teletrade-dj.ro/

Succes

| fxtrader a răspuns:

Metoda poate fi simpla daca ai cateva cunostinte de baza.in caz ca esti interesat ma poti contacta pe bgherman@ironfx.com (nu implica costuri )

Întrebări similare