Da, mai ales dupa cateva pahare garantez ca si tu vei dansa pe ele. Cum a spus cineva, poti incerca muzica veche, la manele vechi ai o mulțime care au făcut si continua sa faca ravagii (atât la vremea lor cât și acum), daca ma întrebi pe mine personal. Melodii precum: https://youtu.be/8y-jXZY7gcg
De ce ma minti
Am băieții de elită, Chef de chef, Jumătate tu jumătate eu, etc etc cam tot ce inseamna manea din 98-2006, rupere
Doamne fereste, te baga in agonie, cu toate ca aveam 7 ani in 2004 cand rupea aia prima de ti-am lăsat link-ul, ii vedeam pe oameni cum se distrează, iar acum când o ascult si eu... aproape că îmi dau lacrimile, nostalgie pură.
Depinde de majorat, dar nu prea exista majorat fara manele, doar ca unii asteapta pana pe la 12/1 sa bage pana atunci fiind muzica de aia normala, de dansat. Daca are DJ o sa mai auziti si altele, dar daca puneti voi muzica, o sa fie o seara destul de plina de manele, cu exceptia ca doar la foarte putini sa le placa manelel si sa se revolte, dar nu prea cred.
Da, mai ales dupa cateva pahare garantez ca si tu vei dansa pe ele. Cum a spus cineva, poti incerca muzica veche, la manele vechi ai o mulțime care au făcut si continua sa faca ravagii (atât la vremea lor cât și acum), daca ma întrebi pe mine personal. Melodii precum: https://youtu.be/8y-jXZY7gcg
De ce ma minti
Am băieții de elită, Chef de chef, Jumătate tu jumătate eu, etc etc cam tot ce inseamna manea din 98-2006, rupere
Doamne fereste, te baga in agonie, cu toate ca aveam 7 ani in 2004 cand rupea aia prima de ti-am lăsat link-ul, ii vedeam pe oameni cum se distrează, iar acum când o ascult si eu... aproape că îmi dau lacrimile, nostalgie pură.
Din pacate 90 la suta din Romania sunt tigani si asculta manele.Normal ar fi muzica dance la majorate, dance, disco italiana, franceza etc.nicidecum manele
Da, poti sa bagi si tu muzica rock, Linkin Park, melodiile lor mai vechi, guns n roses, nirvana. sau daca nu esti pe rock si metal poti pur si simplu sa scrii pe yt 2018 dance-popular songs (sa fie playlist) de obicei la majorate nu muzica e cea mai importanta, o sa gasiti si alte activitati o sa vedeti
Pe lânga muzica populara pe care esti cam obligat sa o pui, ai putea incerca melodii mai vechi(anii 1990-2015) sau piese care sa ii faca pe invitati sa nu stea doar la masa precum: "macarena", "dansul pinguinului" si "carnangio".
Sper ca te-am ajutat!?
Poti sa pui ceva interesant si modern si pentru niste hore se poate si populare
MusicMakesMeFreeXD întreabă:
CreZyGirLbAby întreabă: