Daca ar fi baiat: Rafael, Victor, Alexandru, Tudor, Dragos sau Iulian
daca ar fi fata: Rafaela, Emanuela, Ruxandra, Casandra, Daria, Iuliana, Daiana, Alesia, Beatrice, Cleopatra, Gloria, Melania, Natalia sau Crina
...stiu ca am pus cam multe nume dar toate sunt frumoase
nu as putea sa ma decid doar pentru un nume
Daca ar fi fata : Briggitta sau Ruxandra iar daca ar fi baiat Bogdan, Robert, David etc
Fata: Erika`, Patricia`, Cristina, Clara, Ana Lucia,
Baiat:Martin, Ricky, Alex, Dan`
Fetita - Alexandra.
Baiat - Andrei.
Dar am mai multe variante pentru al doilea prenume. De exemplu, Elena, Carina, Laura, Maia, Valeria, Lia, Sandra, Violeta, Sabrina, Victoria, respectiv, Vlad, David, Cristian, Maxim, Valentin, Dan, Alex, Geo, Robi.
Daca ar fi fata i-as da Laura sau Denisa si daca ar fi baiat Vlad, Alin(ca pe mine), Denis. Oricum mai am mult pana o sa am copil. Dar o sa imi doresc foarte mult un ingeras.
Buna.
Daca o sa fie baiat o sa-l cheme Damian Fabian
Daca o sa fie fetita o s-o cheme Natalia.
Bafta si o seara frumoasa
Daca ar fi fataana daca ar fi baiat:Beniamin din simplu motiv ca sunt niste nume foarte frumoase si plus la asta sunt si religioase Gabriel sau Mihai sunt la fel nume frumoase (pentru baiat)
Hmm
Catalina
Madalina
Daniela
Gabriela
Valentina
daca e baiat
Bogdan
Cristi
Marius
astea imi plac mie:*
Bafta>
Fata-Raluca, Isabela, Beatrice, Crina
Baiat-Razvan, Mihnea, David, Robert, Alexandru
Si parca vad ca o sa aiba alte nume
Daca e fetita-Eliza Maya
Si baiat-Razvan Bogdan(cred, trebuie sa ma mai gandesc )
Fata: carolina, luisa, jasmine, luciana, giulia, cristina.
baiat: alexandru, razvan, david.
Dana* imi pare rau a aparut numele ana pentru ca punesem 2 puncte mai inainte si sa primit smile.deci nu ana ci Dana
Papagalule`, plagiatorule, xerox! imprimanta color si incolor eu am pus intrebarea asta primul
anonim_4396 întreabă:
cipy_2200 întreabă:
Muzika întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: