| Wrufloukel a întrebat:

Ce părere aveți despre infantilii care acordă funde celor care dau răspunsuri aiurea și la hoha? Credeți că este bună încurajarea celor care lasă mesaje aiurea și în bătaie de joc, doar pentru a primi o fundă? Ce mai pui că tot aceștia provoacă și insultă și le place să jignească doar pentru simplul fapt că au răspsunsuri căștigătoare! Credeți că funda o merită acele persoane care dau răspunsuri superfciale și în bătaie de joc? Ma-m uitat din curiozitate și la întămplare pe profilul utilizatorului darrio2007 și mi-am făcut cruce la căt de multe răspunsuri date la hoha și în bătaie de joc și superficiale are date pe acest site! Sper din tot sulfetul să fie căt mai puține persoane de acest gen pe TPU!

Răspuns Câştigător
| MaryD a răspuns:

In lumea asta exista mai multe tipuri de persoane, si e logic ca atunci candf se creeaza o chestie buna (ideea site-ului asta e foarte buna) sa iti apara niste persoane "copilaroase".
Problema e ca n-ai cum sa-i opresti, decat daca mai au in ei bun-simt.
Din pacate, o sa mai apara si di astia pe site, la fel cum o sa apara si persoane cumsecade si binevoitoare.
Ar trebui sa se gaseasca o solutie, dar nu cred ca luarea contului o sa-i opreasca pe toti.Pe unii da, dar nu pe toti

1 răspuns:
| Mastershot96 a răspuns:

Este simplu...Majoritatea persoanele de genu isi fac 2 cont-uri pe TPU pun intrebari stupide fara sa aiba vreo legatura, oameni incearca sa ii raspunda, si apoi isi da lui funda, ca na...Parerea mea.Bafta