| Intrebari200 a întrebat:

Ce parere aveti de invatamantul romanesc in momentul actual happy? Sunteti de parere ca scoala romaneasca scoate "roboti"?

Răspuns Câştigător
| AlinaAlina001 a răspuns:

Parerea mea este ca, asta ar fi scopul lor! happy Dar tineretul din ziua de astazi nu au limite, oricat incearca sa-i ameninte si sa le impuna reguli mai rau fac (generalizand). Invatamantul este la pamant parerea mea, nu au folosit metode corespunzatoare!

| Intrebari200 explică (pentru AlinaAlina001):

Bine zici happy Ar trebui sa urmam modelul vest-european. nu comunist! Dar mai avem de asteptat pana sa se schimbe ceva big grin

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Scoate analfabeți, nu roboți!
Pa, pa.

| har a răspuns:

PAREREA MEA?! Parerea mea e ca nu sunt buni de nimic, sa lase frumusel demisia pe masa ca uite unde ajungem, luat din vacanta de vara, adica ne-au facut sa umblam prin calduri insuportabile de peste 30de grade cu ghozdanele pline sis a stam in sali cu aer inchis.Au marit vacanta de primavara si iarna ete scart daca intrebi pe oricine iti va spune ca mai bine era inainte.Au "saptamana altfel" inainte de cele 2 saptamani de vacanta de primavara(tineti minte INAINTE) ca sa nu mai lipseasca copii ultima sau ultimele 2 zile ca nu cred sa lipseasca mai mult de 3, adica ne-au facut sa stam ca polonicu' pe masa ce am facut in acea saptamana? NIMIC! cel mai interesant a fost campionatul de football vai ce chestiie ca doar activa au fost si noi ne uitam,toata saptamana am stat doar in banci si ne-am copt de cald(mai bine stateam acasa degeaba macar aveam televizor,ne jucam,aer conditionat apa rece). Acum au hotarat sa scada vacanta de primavara cu o saptamana(deocamdata fiind ceva bun)banuiam ca o pune in vacanta de vara si asa era mai echilibrat eram fericit insfarsit fac si ei ceva bun...Dar NU,acea saptamana a disparut pur si simplu de ce? Pentru ca ei au considerat saptamana altfel ca unf el de vacanta, Ah ce m-a enervat cand am auzit, pentru ca NU e o vacanta daca mergem kla scoala si chiar daca nu afcem ore si stam degeaba nu inseamna ca e vacanta, in dex spune vacanta:Interval de timp in care o instituție, un organ reprezentativ etc. își incetează activitatea deci inseamna ca in timpul unei vacante noi nu trebuie sa mergem la scoala! Asadar nu e o vacanta deci acea saptamana ar trebui sa revina in vacanta de vara dar nici asta nu fac, de ce? Uite ca pana la urma nu stiu c einseamna vacanta.Ne-au micsorat primul semestru facand-ul pe al doilea mai lung, alta porcarie.Cum Doamne sa invat eu ca elev la zeci de materii la care la fiecare materie dam cel putin 3 teste(sunt unele si cu 5) sa nu mai zic la cele care ne asculta la fiecare ora sau ne da test in fiecare ora, 6 ore stam la scoala 24-6=18 ore, 18-3(ca nu sta toti oamenii pana la 12 noaptea)=15ore,scazand si timpul pentru mers si intors de la scoala adica sa zicem 2 ore(ca majoritatea stam departe)15-2=13 asadar nu s-a terminat, din cele 24 de ore mai fac parte si primele ore adica 1 nnoaptea etc, cel mai devreme te poti trezi la 7(un elev) 13-7=6 ore, apoi trebuie sa inveti la nu stiu cate materii, sa iti faci nenumaratele teme, referatele care le cer unii, sa nu uitam ca sunt multe materii si trebuie sa retii absolut tot si sa termini si temele sa zicem ca termini in 4 ore tot(desi ma mir) 6-4=2 ore in care poti sa te "joci" deci practic in timpul saptamani esti dea dreptul zdrobit de sistemul de invatamant, nu ai timp de nimic cu astfel de program bineinteles in timpul weekend-ului poti face si atunci teme etc si restul adunand si tot scazand sa zicem ca raman si acolo vreo 6ore+2=8 mare lucru... asta e unul din raspunsurile de ce elevii nu prea invata.(pentru ca s-au saturat)Cu alte cuvintefara nicio retinere sau jena va zic ca sistemul de invatamant se joaca cu noi schimband tot ce au chef sa vada ce e mai bun(testeaza pe noi cum ar veni)ne obosesc cu pretentia sa invatam mai bine(intrebarile sunt:Cand si cum?)Ama ajuns sa ne trateze ca pe niste prosti, si nu a fost de ajuns, i-au luat si pe cei mici saracutii au bagat clasa 0sa ii ia din gradinite sa ii mute in scoli creiand si mai mare haos, nu mai avem laboratoare sau sali unde sa invatam si noi mai bine pentru ca nu e loc, acum ne muta ba jos ba sus, ce sa faca? sa lase tot cum era ca atunci era bine!

| har a răspuns (pentru har):

Imi pare rau de greseli, dar eram tare nervos cand am scris...

| iLikeToHelp a răspuns:

Eu cred ca scoala romaneasca scoate roboti(copii prosti)...care nu sunt capabili de o gandire rationala, un fel de "cobai", care pot fi ghidati dupa bunul plac al unei persoane sau institutii.

Întrebări similare