Am foarte aproape sa cumpar un CX5 2,5 benzina, am auzit ca cele diesel nu ar fi pra reusite, pe drum spre dealer am primit un telefon ca nu mai pot sustine oferta facuta la cu o zi inainte Nu imi mai ofereau anvelopele de iarna si alte cateva avantaje, m-am intors din drum. Intre timp apucasem sa ma interesez de fiabilitate.
-Vopseaua destul de delicata chiar daca culoarea este fantastica.
-Probleme cu cutia automata chiar modelul 2, 5 benzina
-262.000 masini rechemate in service pentru o problema care poate cauza calarea motorului faimoasa eroare A12/1226/19
-motorina care contamineaza uleiul din cauza regenerarilor dese la diesel
Modelele 2.2 d fabricate pana in 2015 au manifestat o uzura prematuta a axelor cu came (35. 000km)
682 chemate in service proble airbag NHTSA: 18V426000
Dacă iți cumperi un CX-5. Următori 10-15 ani nu-i faci altceva decăt să-i schimbi uleiul
Am inteles. Ai Mazda CX-5? Sunt putin speriata pentru ca pe net spune nu mai păreri proaste despre ea… ce îmi recomanzi benzina 2.0 sau motorina?
Îți recomand Motorină. Cât despre Mazda, să fie nouă.
Ai modelul acesta?
Nu.
Am șapte mașini dar nici una nu este Mazda. Insă din experiența personală cu mașinile. Probez in jur de 1500 pe an. Mazda este o mașină foarte bună și foarte rezistentă. cu o singură condiție. Să fie nouă
Regula la japoneze e sa fie mereu motorul pe benzina daca vrei fiabilitatea recunoscuta a masinilor japoneze
Și care ar fi mai ok manuala sau automata?
Lance trafic e zi de zi peste tot eu nu mi as mai lua niciodată o mașină manuala.
Sunt mașini foarte bune și recomandate. Nu au prins prea bine în țara noastră pentru că la noi sunt preferate germanele. CX-5 se remarcă prin consum mic, tehnologii avansate, asistență șofer etc. Mai multe informații și păreri despre Mazda CX-5 poți găsi și pe https://parerimasini.ro/mazda-cx-5/