Flanco, la fel ca si Altex, au preturi foarte mari (am facut o cautare intamplatoare acum, pentru tine> LUMIA 640 costa 679 lei pe flanco.ro, in timp ce pe shopmania am gasit 13 magazine cu preturi sub 600 lei, evomag.ro, magazin foarte bun, oferind telefonul al 539 lei).
Pe langa preturile mari, angajatii te trateaza al modul "altex" > tu esti prost, ei sunt destepti, tu n-ai dreptate, ei stiu mai bine.
Garantia e valabila, singura problema este ca reparatiile nu exista! La fel ca la Altex sau Media Galaxy, o sa iti reinstaleze sistemul de operare si de 5 ori, desi e evident ca de 4 ori asta nu a rezolvat problema! Nu iti recomand acest magazin. De asemenea, nici emag.ro si nici cel.ro, pentru ca acestea doua domina piata prin recunoasterea brandului, asa ca au preturi foarte mari, pentru ca lumea crede ca pretul mai mare inseamna calitate. Nu, nu inseamna, inseamna doar profituri mari si produse proaste intoarse la retur (resigilate).
Daca stai sa te gandesti Mediagalaxy si Altex e de fapt acelasi lucru, iar atunci mai ramane Domo...
...care a inchis vreo 15 magazine anul trecut. Imi plac replicile "cel mai ieftin pret din Romania* (daca gasesti undeva mai ieftin iti dam inapoi de 3 ori diferenta) DIFERENTA! Sau..Singurul magazin online de 7 stele. ADICA? La fel de scump ca la Burj Al Arab? Am descoperit recent doua site-uri surori: galaxygsm si universgsm, au ce caut eu, si ieftin. Dar cel mai bun site e shopmania, pentru ca vezi clar care are cel mai mic pret.
Flanco au produse bune și ieftine. Garanția e valabilă până când îți expiră și poți să duci produsul în service iar ei ți-l vor repara.
Fiecare firma mare de electronice are de obicei garantii cu diferite sediuri sau pur si simplu le trimit la sediul firmei pe care o cumperi dar cred ca Flanco ii cu depanero si asta inseamna ca ii foarte buna.
mateielisey întreabă: