rroxi44
| rroxi44 a întrebat:

Ce parere aveti despre incaltarile de mai jos
http://www.outdoor-shop.ro/......sic-Negru/
Are cineva asa ceva? Sunt intr-adevar atat de comode cum se spune?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am puratat asa ceva vara trecuta si de abia astept sa vina iar vara anul acesta. Sunt supercomozi, usori si nu mai zic ca intorc capetre pe strada! I-am cumparat chiar de la outdoor shop. Augustin.

5 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Avea o prietena ceva de genul si era foarte incantata de ele. I le facuse cadou fratele ei care e alpinist.
Tot ce stiu e ca sunt cam grele. Eu ma iau dupa asemanare nu garantez ca e acelasi produs.

| DenissaDeea a răspuns:

Sincer nu stiu daca e asa cum se spune si nici daca sunt comode/si nici nu am vazut!
Dar mi se par totusi interesanti. Daca as stii exact unde se gasesc, cred ca i-as incerca, la cate perechi de incaltaminte stric anual, poate asa as face un pic de economie la buzunarul meu...

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Avand o forma anatomica cred ca sunt comozi... dar in nici un caz nu arata a pantof clasic...cred ca se pot incalta numai la imbracaminte sport si chiar in practicarea sporturilor pentru confort lor... dar nu se exclude si folosirea lor de catre persoane care au probleme cu gambele sau circulatia periferica a sangelui...La pretul lor, ar trebui sa fie dintr-un material natural, care sa ofere maximum de confort... mi-ar fi de folos la drumurile la piata, cand eforul este destul de mare, sau la plimbari lungi prin parc...

mariana
| mariana a răspuns:

Dupa pret ar trebui sa fie buni, rezistenti, aspectul insa fiind pantofi sport, s-ar putea purta doar in concediu, atunci cand esti imbracat lejer, daca n-ar avea forma piciorului aratata si pe dinafara, cred ca m-ar interesa sa-i port, avand in vedere faptul ca, eu port doar pantofi fara toc. Gusturile insa nu se pot discuta asa ca, cine doreste sa incalte un asemenea tip de pantofi poate sa o faca, mai ales daca se va simti confortabil in ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Nu stiu ce sa zic... Nu am purtat niciodata asa ceva si nici nu stiu pe cineva care sa poarte asemenea incaltaminte... Ai putea totusi sa incerci...
Succes.