Nu stie cum il cheama, cat e ceasul si nici unde este.
https://www.youtube.com/shorts/bjQ-OKI9Bw8
Daca ce am vazut e bine, e un bosorog imputit care a ajutat ukraina doar pentru ca lua % din vanzari
Ia priocent din vinzari, adica el are firme sau despre ce anume vorbesti? Presedintii americani nu fac magarii, ma refer in sensul sa fraca ceva acte care lar pe el ca iar reveni ceva de undeva.
Nu ai aici cum sa faci magarii, te pindesc astia ca vulturii. Apoi cand iti intra bani la banca de ordinul a zeci dce ki, sute de mii sau milioane, trebuie sa ii justrifici, sa poata sa ti se ia taxe.
Presedintii aici fac bani legal, ma refer in afara de salariul lui, mai e invitat pe la diverse chestii, aia il platesc f bine.Pot face si milioane de dolari in doar citva ani, fara sa faca magarii dar si fara sa miste ceva doar pe baza ca este, sau a fost presedinte.
Daca naivi is destui, ala doar no sa zica nu-mi da dar nu-s din bani publici, is din banii altora, din reclame din invitatii pe la diverse emisiuni sau cum mai face Obama acu apare pe al diferite posturi de TV.
Sa faca ce spui tu, aia nu are cum, ar intra rapid la bulau.Ce mai poate sa faca un presedinte? Sa stiu si eu sa dea joburi la anumite companii, joburi de alea uriase, dar unde e malaiul mult is si toti cu ochii acolo, incepinde de la politicieni si ziaristi FBI, CIA etc.
Tu vorbesti de parca ar fi vindut el personal ceva Ukrainei, sau ca ar fi America mosia lu tacsu
America nu este UE si nici RO, aici puterile in stat is separate, nu e un singur sef, is 3 sefi, plus massmedia.
Cei 3 sefi se urmareasc si se conrtroleaza unu pe altul, sistemul e facut de asa natura sa nu lase sa se formeze gasti baditesti ca in restul lumii un senator este ales la 6 ani, un deputat la 2 ani si asa mai departe primar, sef de politie, judecator alesi la ani diferiti.
Chiar de cineva e seful tau si tu ai fost ales de oameni, pentru ca aici asa se procedeaza, totul este nominal, se alege persoane nu partide, deci sewfu tau nu bte poate schimba, nu te poate da afara, nu te poate face sa ii cinti in struna, atit timp cit iti faci treaba.
Dar cum am spus toti banii publici is monitorizati, aprobati, urmarti unde se duc si daca se face ceva cu ei.
Legat de vinzari, ce anume sa vinda America Ukrainei si presedintele sa ia % de acolo? Asa ceva nu exista, cand vinzi ceva totu este pe acte, presedintele nu vinde el nimci nimanui, nu are ce si nici nu se opcuopa cu asa ceva.
Cind se vrea a zse ajuta o alta tara, nu presedintele ia acea deicizie., ci aialanti din parlament, presedintele doar poate propune, dar de aprobat se aproba nu de el.
Ca este bosorg si vai de mama lui, asta asa este, republicanii cu Trump au pierdut in fata lui si a dmocratilor pe niste chestii idioate, au si aia destule idei timpite, iar acele idei naspa, iau facut sa piarda.Una din ele ar fi cea legata de avort, cum dreacu sa spiui ca interzici vortul, pierzi voturi la greu nici o femeie no sa te mai aleaga, nici de alea bisericoase, asta arata ca atentezi la intimitatea femeilor
Republicanii asta a facut, adica si asta printre altele.
Insa bosorogul asta nu e vorba ca ar fi batrin, dar e cam pe nicaeri, nu stie nici unde sta plus ca e de la democrati, care is de fapt niste comunisti imputiti
Nu mai bine o europa cu 2-3% mai saraca decat o Europa care vorbeste limba rusa?
Nu vorbeste cineva rusa, doar poate cei nascuti in 40-60
Tu ai probleme grave sa înțelegi o propoziție simpla nu?
Nu e propozitie, e o fraza, asa ca nu stiu cine nu stiu cine "intelege" si cine nu
A fost prea cu subînțeles pentru tine propoziția?
Eu scriu "fraza" tu ma omori cu propozitiile tale
Dannnny întreabă: