O legenda adevarata, nu precum divele de carton si starurile actual internationale!
Omul a avut o voce unica, o personalitate unica.
Indiferent de ce gen de muzica ar asculta fiecare este imposibil daca esti meloman sa nu iti placa cel putin o piesa Michael Jackson!
Pacat, ca psihic nu a fost puternic!
Imi plac destule cantece de-ale lui, insa e mare pacat ca nu a ales sa fie un model pentru ceilalti oameni cu textura/culoare diferita a pielii.Fiind atat de faimos, daca isi accepta boala, in loc sa recurga la numeroase operatii, ar fi adus putina normalitate si acceptare fata de persoanele care sufera tot de vitiligo.
Omul la vremea aceea avea destul de multi bani incat operatia respectiva era un fleac pentru el. Deci era si normal sa gandeasca in felul asta. Gandeste-te din perspectiva lui. Daca ai avea pe mana milioane de dolari, suferind de o boala de piele, si vine un doctor la tine, sau iti spune cineva ca te poate scapa de asta cu cateva sute de mii de euro, tu nu ai face-o?
Faptul ca pentru el era foarte accesibila procedura, i-a fost mai usor sa o ia in considerare, fata de altii care nu ar da atatia bani si s-ar resemna cu boala.
Nu e vorba de numai de vitiligo.S-a transformat complet in a white man, a recurs la proceduri care nu aveau treaba cu boala, desi in interviuri spunea ca are un respect profund pentru black people si isi onoreaza originea etc. etc.E pur si simplu tristut.
A vrut sa se faca alb in loc de negru din motive personale. Who we are to judge? . Si eu daca vreau si am acum, pot sa ma fac negru dupa N sedinte de salon si sa afirm ca sunt patriot roman . E doar o alegere personala, nu una care schimba vietile celor din jur.
El nu a vrut să se faca alb, nu a făcut operații ca să își schimbe culoarea pielii, el suferea de o boala la piele care îi "decolora" pielea.
Stiu, dar putea sa-si pigmenteze petele albe in loc sa se faca tot alb. Dar omul a ales sa se faca tot alb. A fost o chestiune de alegere tip preferinta.
Un cantaret si un dansator foarte talentat, cu melodii exceptionale care il faceau unic din multe puncte de vedere.
Cel putin dansul ala a lui,, The Moon" nu il mai poate reproduce nimeni.
O parere buna, a fost un cantaret excelent. Exista videoclipuri cu el cantand live fara un beat sau mixaj, interpretari care suna de a dreptul minunat, avea o voce si un talent senzational.
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: