anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre replica Nokia N95?

9 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Nu stiu, nu l-am avut dar in general am o parere buna despre Nokia!

Anna
| Anna a răspuns:

Sorry, mi-a scapat cuvantul "replica". Probabil ca e asa cum spui tu regis.

| andreutz a răspuns:

Ff prost... o copie cat se poate de nereusita... poate in prima luna vei fi multumit datorita pretului scazut, dar iti garantez ca vei regreta enorm apoi... vor aparea problemele...difuzorul...camera...tastele...pana si slide-ul...in concluzie, NU SE MERITA SUB NICI O FORMA!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu am N95 Made By Nokia, si nu imi pare rau ca am dat 200E pe el, acum vreun an. Face banii spre deosebire de replica aia...
Spor!

assiris
| assiris a răspuns:

Replica tot replica ramine este ca o replica la vioara Stradivarius.

regis
| regis a răspuns:

Proasta. Am avut si eu, l-am luat de la un prieten la un pret ffff mic intr-un moment in care al meu era defect si nu aveam bani de altul; acum daca vrei ti-l vand tie la jumate din pretul pietei.
Se aude prost, bateria tine putin, camera foto e de cacao, tastele reactioneaza la 1 secunda dupa actionare. Exteriorul este copie perfecta N95 8GB, nu are niciun element diferit (am vazut multe tipuri de replici, unele nu sunt perfect identice), insa ca functii este foarte foarte diferit.

regis
| regis a răspuns:

@Anna - este vorba de replica Nokia N95 - adica o imitatie de Nokia. Arata identic (unele modele pana in cele mai mici amanunte), insa inauntru e o rasnita de cafea chinezeasca.

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Eu am un nokia n95... e f bun...cat despre o replica eu cred ca nu rezista mult...la ce sa te astepti daca e kitch?

| bebe_3744 a răspuns:

UN TELEFON PUR BARBATESC, FOARTE BUN SI FOARTE COMPLEX ARE CAM TOT CE VREI SI FUNCTIONEAZA BINE DACA NU ESTE CHINEZESC