Asa este! Cat de putine daruim lui Dumnezeu, cel Care ne-a dat totul!
Biserica zici?
Pai ea este ceea ce ne-a mai ramas, de cand a plecat Iisus de pe pamant. A ramas Biserica unde-L gasim pe Dumnezeu Duhul Sfant!
L-am cunoscut pe Dumnezeu Tatal, dar datorita pacatului am fost izgoniti din rai, a venit Iisus, Dumnezeu Fiul, dar L-am rastignit, si a ramas Dumnezeu Duhul Sfant... Dumnezeu a fost, este, si va fi; unde este o singura persoana din Sfanta Treime sunt si celelalte 2, pentru ca Dumnezeu este numai Unul! Greu de inteles, dar e si normal, suntem fiinte marginite!
A mai ramas Biserica, care sa ne calauzeasca spre drumul nostru in viata aceasta, lipsita de orice urma de bunatate si de principii; Unde am ajuns astazi? Dar unde am ramas cu ajutorul Bisericii ortodoxe? Nu vreau sa critic, ca nu sunt in masura sa o fac, si nici noi (Biserica Ortodoxa) nu suntem mai prejos, dar Biserica Catolica nu face altceva decat afacere, iar restul cele protestante, anglicane, neoprotestante etc, nu fac altceva decat sa induca pe om si mai mult in ratacire!
Dumnzeu nu cere decat credinta in schimbul minunii Lui : viata!
Totul este o minune, ar trebui sa-i multumim lui Dumnezeu in fiecare clipa a traiului nostru ca existam. Credinta joaca rolul major in viata unui individ; depinde de noi daca o primim cu aplauze sau o hulim