Da!
Eu sunt de acord
Dar mai e o chestie Unii sunt absolut normali, vor raspunde corect la acel test Si cand isi va putea face cont va pune intrebari tampite numai asa...sa ne inerveze pe noi Unele intrebari sunt puse la buleala...
Nu poti controla intrarea pe site si cred ca fiecare raspuns se adreseaza cuiva.Aceste raspunsuri le citesc multi care acceseaza site-ul si unii chiar invata din sfaturi. Ceilalti afla ca pot fi si ironizati daca se cred smecheri.
Testul psihologic, chiar daca ar exista, ar fi cred eu, benevol. Nu stiu exact cati ar dori sa-l faca. Eu am o alta atitudine fata de aceste situatii: ignoranta. Prostia trebuie ocolita intotdeauna. Mai grav decat aceste intrebari insa, provenite de la tineri care au avut deficienta in educatie, deci in mare parte nu este vina lor, este ca cei care gandesc nu o fac intotdeauna pozitiv. La cei naivi putem contribui cu un sfat, acesta fiind aportul nostru. Daca au pus acest gen de intrebari, cu siguranta sunt debusolati in viata. Daca noi, care acum dezbatem aceasta problema, ii sfatuim de bine, in sensul ca nu trebuie sa faca sex la zece ani si nu trebuie sa fumeze de la doisprezece, si le si explicam de ce, cred eu, ne-am facut datoria. Am inlocuit poate, ceea ce parintii lor nu le-au daruit prin educatie. Nu ei trebuiesc testati psihologic, niste minori care inca nu stiu ce este aceea viata. Ci cei care raspund urat la aceste intrebari si care ironizeaza usturator situatiile cu care se confrunta cei care intreaba asa ceva. Eu consider ca acesti copii sunt sinceri in naivitatea lor. Pur si simplu asteapta ajutorul nostru. Cei mai ignoranti sunt cei care cred ca nu au nevoie de ajutorul nimanui. Pe ei ii consider mult mai lipsiti de putere. Nota zece pentru intrebare!
Ar fi ceva, dar cum Site-ul nostru este Toti pentru unul,,, trebuie sa ii acceptam si pe cei care pun aceste intrebari elementare pentru ei totusi! Sa stam stramb sa judecam drept, sunt intrebari firesti totusi chiar daca deranjeaza, chira nu ni le-am pus si noi niciodata? eu nu prea cred, si daca cineva ma va vota cu stupid am sa stiu ca chiar acea persoana este...
Deci eu nu pot sa inteleg cum nu isi dau seama ca nu e bine. E absolut logic si firesc ca NU e bine! Vai ii chiar asa greu sa gandesti?!? Eu zic ca nimeni nu se va obosi sa faca testul ala deoarece nu prea cred ca se poate sa iti zica asa " esti prea cretin sa te loghezi pe acest site. Du-te la un psiholog si dupa aceea mai vorbim". In nici un caz! E clar ca fac "misto" de noi cand pun intrebarile acelea, nici nu stim daca chiar au 10 sau 12, ani poate sunt copii din aia ratati de 14-15 ani care pun intrebarile astea numai sa se distreze . Pacat ca exista copii asa redusi.
Din cate stiu testele de genu ala contin si un micut virusel care iti va da mari batai de cap daca rezolvi testul