Parerea Mea :Cea mai` tare zodie Sii eu sunt pesti . Si nu stiu ce cred eu despre mine. in general toti zic ca pesti sunt un pic`. mai neBunii` :p Genn` Crazy` > Si este bine nu o lua ...acum.de exemplu iti zic ca zodia pesti este um`pic nebuna . Nu o lua urat > Ma refeream!~>TRaieste in lumea ei .Este o pers. care stie ce inseamna viata > si stie sa o traiasca .
Si eu sunt pestiador zodia asta, dar uneri suntem asa naive adica ca sa le fie bine celorlati si ca sa multumim pe toti ne lasam pe noi deoparte si suntem unpic cam sensibile, dar in rest
Buna! Pesti, zodia pesti sunt fete linistite si nu prea reactioneaza la ce se face in jurul lor.
Poftim niste informatii :
Pesti sunt firi sensibile si impresionabile. Nu sunt dificil de crescut dar trebuie evitate emotiile sau cauzarea unor mari spaime, care ar putea provoca traumatisme foarte usor in cazul lor. Sunt animati de o imaginatie excesiva, sunt visatori si interiorizati, isi creaza propriile lor lumi si prieteni imaginari.
Sunt foarte influentabili si din aceasta cauza nu este bine sa fie expusi scenelor violente, care i-ar putea marca. Copilaria le influenteaza de obicei intreaga viata, fiind foarte impresionabili.
Iubesc animalele, natura si florile, iar muzica joaca un rol foarte important in viata lor.
In studii, le lipseste aplicabilitatea, dar dispun de o excelenta memorie. Va trebui sa le insuflati simt practic, caci pot fi foarte visatori si idealisti. De obicei, se spune despre ei ca viseaza cu ochii deschisi.
Nu isi fac multi prieteni, preferand sa stea izolati de ceilalti. Sunt interiorizati si naivi in relatiile cu camarazii de joaca. Au o memorie excelenta, dar nu dau dovada de o prea mare vitalitate.
Pfoai
lume! ea va cere parerea nu informatii
asa-i Anituka mea`?
si dupa parerea mea cred ca primul raspuns de la "xBubble" o sa ia funda
Tinan cont ca eu sunt zodia pesti pot sa spun cuvinte numai de lauda, dar nu o s-o fac.pai de obicei persoanele din zodia pesti sunt sensibile, romantice, tandre cu pers iubita.nu prea stie sa pretuiasca banul chiar daca are mare noroc la capitolul asta.nu ti-as dori sa te certi cu cineva din zodia pesti datorita incapatanarii lor.si sa ma mai gandesc.pestii sunt persoane ambitioase care care pe plan profesional vor sa ajunga cat mai sus.deci sper ca te multumeste rasp meu si poate merit si o fundita
Ăştia 2 peşti pe care îi ştiu sunt geniali. Amuzanţi, de treabă, pur şi simplu 'awesomesauce on my epic cheeseburgers'
Http://www.eastrolog.ro/zodiac-european/zodia-pesti.php
http://www.acvaria.com/astro-zodia_pesti.php?p=astrologie
Barbatul Pesti are un farmec innascut, chiar daca nu totdeauna evident la prima vedere.
De obicei, barbatului Pesti ii plac femeile cu caracter puternic, tandre, protectoare, materne.
Femeia Pesti este o visatoare si isi imagineaza o familie alaturi de un barbat tandru si intelegator, care sa o protejeze. De obicei este o mama grijulie, foarte intelegatoare cu copiii, carora le permite multe.
In functie de anumite aspecte disonante in astrograma natala, femeia Pesti poate avea inclinatii spre o senzualitate excesiva, la fel ca si barbatul Pesti.
:D
Https://www.zodiacool.ro/zodiac-european/pesti
https://www.zodiacool.ro/zodiac-european/pesti/horoscop-dragoste
Zodia pesti este una destul de speciala..am o prietena in aceasta zodie si e o fata minunata..am zis sa las aceste 2 linkuri sa citesti si tu...banuiesc ca te intereseaza la dragoste :))
moftuliki întreabă: