Am si eu 2 rottweilleri acasa...la curte.
Dar nu vad ce as putea sa le fac eu ca sa nu mai latre, daca trece cineva pe langa casa.
O baba i-a zis unui amic de-al meu ca sa plateasca liftul si pentru caine ca merge si cainele cu ascensorulcand il scoate asta afara.
Oameni prosti, batuti in cap.
Chiar acum am vazut stirea. Si zice aia "cainii aia nu latra civilizat...")Dar ce caini latra civilizat?
Am inteles ca acum i-au dat amenda de 400 de lei, iar a doua va fi de 800 de lei daca vor mai latra cainii..."necivilizat".
Javre de oameni care nu inteleg ca intr-o comunitate nu trebuie sa-i deranjezi pe cei din jur. Bine le face! Cu fiecare latratura a cainelui sau, provoaca vecinii sa ia actiune, si celui care cere, e frumos sa i se dea. Sa le dea amenzi pana vor fi nevoiti sa-si vanda casele sa le achite. Eu am fost terorizat ani intregi de cainii comunitari care latrau non-stop, si ii apucau chelalaitul precum lupii, pana i-a ridicat primaria si pusi in adaposturi de la periferie. Ii inteleg pe oamenii care au facut reclamatii, au si ei drept la pace si liniste, si sa nu uitam ca orasele sunt pentru. oameni. Iubesc animalele, dar sa ma deranjeze cand mi-e lumea mai draga e deja prea mult.
Otonis_Let.iT.Die inainte de a deveni un fanatic extremist al acestui curent, inutil de altfel. Sari cu acelasi entuziasm pe administratiile locale care lasa cainii liberi, cainii comunitari vreau sa spun. Sunt atatea cazuri de copii muscati de acesti caini protejati de extremisti fara creier, si tot ce se poate face este sa oprim sa mai latre cainii din curtile oamenilor. Ca restul este rezolvat. Acum parca traim mai civilizat nu?!
Eu am o singura intrebare, la care nu cer de la nimeni niciun raspuns: cei care cresc animale, si se chinuie cu ele, si se trezesc dimineata pentru a le face tabieturile, dau unui copil sarman macar o paine pe zi sa o manance? Nu cer raspuns, dar cer o reflectie tuturor. Sunt multi care au program dimineata si isi duc cainii, indiferent de rasa lor "la plimbare", dar nu ar fi in stare sa adopte un copil si sa se trezeasca pentru el dimineata pentru a-i schimba scutecele. Ce natie suntem noi, oameni buni?
Eu propun in loc de amenda sa le dea un pistol si sa ii oblige sa isi impuste singuri cainii !
Nu e corect, dar si liniste e minunata, pr; mea cine tio facut reclamatie e un dobitoc si un mizerabil,,,,,,, doar e un animai ce poti face tu doar sa platesti pentru, e nu e corect, intreaba un avocat si ati spune ca nu trebuie sa platesti, am avut si eu o pl, asa sau aproape, sal
Glumetzul întreabă:
HelpMePlss întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
Alesia22 întreabă: