| jollyville a întrebat:

Ce parere aveti?
Ma intereseaza care animal vi se pare mai bun, mai comic, mai interesant, mai dragut si mai apreciat: PINGUINUL sau FOCA?

Daca ar fi sa detineti unul dintre aceste animale, pe care l-ati alege? Argumentati.

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Ambele imi plac.Cred ca as alege foca deoarece este asociata adeseori cu omul si in urma unui test de personalitate a reiesit ca am temperament de focalaughing. In tot ceea ce fac, ele au un sigur scop: sa se joacetongue.Focile mananca plutind pe spate si jucandu-se cu hrana inainte de-ao o consuma.Corespondentii lor umani se comporta asemenator. Daca un lucru se poate face amuzandu-te, focile vor alege aceasta alternativa.Si ar fi multe de spus...

7 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Daca ar trebui sa tin unul dintre ele, desi nu imi place ideea de a le inchide si a le face 'ale mele... As alege pinguinul. E mai mic si mi se pare ca nu e asa mototol ca foca, pe uscat cel putin.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Depinde... pentru amandoua animalele ar trebui sa stau in frig... si mie nu-mi place. In plus ar trebui sa am o piscina (macar) si nu am... Amandoi mananca destul de mult... peste.
Totusi desi foca este mai usor de dresat... Pinguinul este mai mic... si in plus tocmai am vazut Happy Feet...
http://www.220.ro/uWxR2FNKuc/Happy-Feet
Dupa asta este mai greu sa-ti doresti o foca... :))

| Selena a răspuns:

Foca e prea mare si face si multa galagie deci probabil as alege pinguinul, e mic simpatic si elegant in acelasi timp! Si daca tot mi-as lua un pinguin, mi-as lua 2 ca sa nu stea singurhappy

| kh1ss a răspuns:

As alege sa le eliberez, sunt de parere ca aceste animale nu ar trebui tinute nici macar in gradini zoologice, ele ar trebui sa se bucure de libertatea pe care le-a dat`o d`zeu... gandeste`te cum te-ai simti tu daca te-ar inchide pe tine cineva intr-o cusca si nu ti-ar da numai mancare... nu cred ca te-ai simti foarte bine...

| jollyville explică:

Si daca ma refer la un tamagoci? Care dintre cele 2 animale sa apara pe ecran?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu, dar cel mai comic mi se pare maimuta becali laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pinguinul...parca e mai jucaus.

pls un vot pentru animalutzul meu>>> http://www.tamagochi.ro/pet-shosotel

Întrebări similare