| johnsmith30 a întrebat:

Ce pareri aveti despre site-ul Fly-Music.ro? Vreau sa cumpar o chitara si vreau sa stiu in ce conditie ajung produsele livrate, cat de incredere sunt si daca se merita. Multumesc.

2 răspunsuri:
| Andrei_Iascu_1998 a răspuns:

Fly music? da ti una peste gura sunt dintre cei mai buni crede ma
comanda linistitwinking Funda?

| AndreiCgC a răspuns:

Nu recomand sa luati pian sau instrumente mai complexe de la ei.
Povestea mea: In urma cu 4 ani am comandat un pian Hemingway DP501 (inca e de vanzare la ei). Acum scurt timp una dintre taste a inceput sa se auda tare chiar si la intensitate mica de apasare, nu ii mai functioneaza functia "Touch", pur si simplu, fara a fi lovit sau ceva, dar nu pentru calitatea produsului am dat 1 stea, asta e alta discutie.
Cum nu mai este in garantie de un an, am reusit sa ii desfac clapa respectiva si am constatat ca acel contact de cauciuc este rupt. Am sunat la Fly Music sa ma ajute sa il repar. S-au "spalat" pe maini de problema mea, au zis ca nu au cum sa ma ajute nici contra cost, ca piesa respectiva nu mai e la furnizor si ca ei nu au ce sa faca. PE bune? Daca era inca in garantie, cum sunt cele pe care inca le vindeti ce faceati? Trimiteati alt pian? Dupa parerea voastra eu trebuie sa arunc acest pian si sa iau altul doar pentru o piesa defecta?
In cele din urma am rezolvat problema pe cont propriu. m-au ajutat ALTI distribuitori Hemingway impreuna cu Thomann si am comandat respective piesa.
Cand vinzi un pian nu e ca si cand vinzi o soseta, l-ai vandut si gata, sa se descurce singuri dupa perioada de garantie, trebuie sa iti ajuti clientii si dupa, altfel nu mai ia nimeni de la voi alta data.