Mie mi se spune Ina (si nu, nu are nici o legatura cu cantareata! urasc sa aud asta)
Mie mi se spune Pufulete de la 10 ani acum am 15 si tot la fel.toti ma stiu de pufulete
La mine e mai complicat.am un nume sh bun dar a ajuns.deci nu mai suport s-a scos revista pe numele meu ( ma numesc felicia). Mi se zice fefe sau feli sau felilicica sau ficatzel mie imi place f3f3 dar...
Urasc oamanii care pun porecle numai de dragul de a se distra pe seama celorlalti.
Cand eram mic mi se spunea "delicventul" dupa am incercat sa o imping pe bunica in fata unei masini pe la varsta de 6 ani.
Prima oara am esuat, dar a doua oara am reusit uitand gazul dechis peste noapte la bunica in casa. De atunci mi se spune Distrigaz
Mie mi se spune Puma...Prietenii mei zic ca sunt frumoasa si puternica ca si o puma... Porecla mea preferata e PaTTy sau KikY
Mie mi se zice Acid sau Hidrogen. imi placea ff mult fizica si chimia. si de aia . celelalte materii corigent)
Mie mi se zice Acid sau Hidrogen .imi placea ff mult fizica si chimia .si de aia . celelalte materii corigent)
anonim_4396 întreabă:
Marie308 întreabă: