1. Incerci sa te gandesti la cele mai fericite momente de pana atunci si asculti niste melodii vioaie, motivationale
2. Asculti melodii lente, iesi la o plimbare singur sa te linistesti
2 cazuri
Uite aici: Nominativ si acuzativ . glumeam
Acum serios: daca ma cert cu cineva si sunt nervoasa mananc ciocolata sau ceva dulce. ma calmeaza . iar daca sunt foarte trista ascult muzica de tristete, despartire sau vorbesc la telefon cu cineva drag, o prietena. chestii din astea. Pe mine ma linistesc foarte mult . sper ca ti-am fost de ajutor!
Cind esti trist incearca sa asculti muzica vesela, ritmica, sa stai de vb cu cineva drag care crezi tu ca te intelege dar, nicidecum sa nu te cufunzi in tristete. Iar cind esti nervos, tragi aer in piept si gindeste-te ca asta nu iti face bine deloc.
Buna.Eu cand sunt foarte trista, ascult muzica trista, citesc, consum 5 pachete de servetele si mananc ciocolata.Cand sunt nervoasa, imi vars nervii pe tot felul de lucruri(desi nu e bine deloc), dau muzica tare, sau incerc sa dorm, sa uit de toate
Cand esti trist poti asculta muzica mai vesela poti vorbi cu prieteni apropiati, poti citi si uiti de tot sau te uiti la un film sau sa-ti gasesti o ocupatie
cand esti nervos dai un pumn intr-o perna si-ti trece
cand esti nervos ai putea face o plimbare, te linistesti si te gandesti ca nu merita sa-ti consumi nervii
Cand esti trist uitate la pooze si gandeste-te la trecut la cele mai tari faze din vioata ta... eu de exemplu ma uit la poze in pc si cant
2.plangi
eu cand sunt nervoasa plang si imi fac amsaj la tample
bafta
Cand esti trist incearca sa dormi iar cand esti nervos nu stiu ca si eu ma lupt cu asta greu ma calmez... mai mult ma inchid in mine si nu e bine deloc sa stii.
Buna,
Atunci cand esti trist incearca sa te gandest la momentele cand radeai ai sa vezi ca o sa incepi sa razi! Mai poti sa iesi sa te plimbi chiar daca este frig, mergi intr-un magazin (nu trebuie neaparat sa cumperi ceva), te uiti in vitrine si gandesti pozitiv!
Atunci cand esti nervos, asculta muzica cu castile, sau da pumni in perna si numara 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 de 3 ori!
Sper sa te fi lamurt, sanatate!
Din experienta proprie iti recomand sa vorbesti pur si simplu cu alti oameni, in felul acesta iti vei muta centrul atentiei de la propria persoana catre altcineva. Nu iti recomand sa te plangi sau sa iti versi nervii doar comunica. Eu prin munca mea lucrez cu oamenii si inteleg prin ce treci. Nr 2 alege o carte buna si citeste, ceva de dezvoltare personala, o biografie de succes, etc. Succes!
Pai... eu cand sunt trista nu stiu plang oleaca apoi ma uit la TV sau ma gandesc la ceva amuzant ce mi s-a intamplat
Pai eu de exemplu cand sunt nervoasa dau in ceva sau injur (NU NEAPARAT O FIINTA ) sau ii tin in mine... si ma uit la TV ca imi trece.Sau uneori cand am nervi gasesc ceva amuzant si rad
Ex. Bancuri pe Interneth, Un prieten care te face sa razi chestii d-astea ... sper sa te ajute Bafta mo0olthå :X:X:X