| Lollypop a întrebat:

Ce pot folosi ca sa dispara cosurile? Ceva simplu, gen ce se poate prepara usor sau ceva.Folosesc deja crema de galbenele, pentru ca am auzit ca este foarte buna pentru toate. Fundahappy

Răspuns Câştigător
| Foxilikkkă a răspuns:

Buna!
Trebuie sa iti ingrijesti tenul inainte de toate.
Dimineata, imediat dupa ce te trezesti, spala-te pe fata cu un sapun-crema hidratant (recomand cel de la Elmiplant), seara cand te demachiezi foloseste o lotiune, sau servetele umede de la Johnsons Baby( eu de astea folosesc si nu am probleme cu tenul big grin )!
Si atat e de ajuns, nu-l incarca cu tot felul de creme, cea de galbenele o poti folosii seara inainte de culcare happy dar nu exagera, nu e buna pentru zilele astea calduroase!
Eu pentru cosuri folosesc Zineryt.(e antibiotic) Este foarte bun, am reusit sa scap intr-un timp foarte scurt de toate cosurile, am un ten foarte curat datorita lui!
Sper ca te-am ajutat!
Succes :*

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul cat mai bun. Atentie, nu trebuie sa te speli pe fata mai mult de 2 ori pe zi! Succes si numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te speli des in locurile unde ai acnee cu apa si sapun (sapun de calitate) si cosurile se vor vindeca...

| Finetty a răspuns:

Pentru disparitia cosurilor cred ca cel mai important lucru este spalatul pe fata, de aceea folosesc un gel pentru curatare a fetei si dupa o crema hidratanta chiar da rezultate daca te ti de el in fiecare zi.