Buna!
Trebuie sa iti ingrijesti tenul inainte de toate.
Dimineata, imediat dupa ce te trezesti, spala-te pe fata cu un sapun-crema hidratant (recomand cel de la Elmiplant), seara cand te demachiezi foloseste o lotiune, sau servetele umede de la Johnsons Baby( eu de astea folosesc si nu am probleme cu tenul )!
Si atat e de ajuns, nu-l incarca cu tot felul de creme, cea de galbenele o poti folosii seara inainte de culcare dar nu exagera, nu e buna pentru zilele astea calduroase!
Eu pentru cosuri folosesc Zineryt.(e antibiotic) Este foarte bun, am reusit sa scap intr-un timp foarte scurt de toate cosurile, am un ten foarte curat datorita lui!
Sper ca te-am ajutat!
Succes :*
Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul cat mai bun. Atentie, nu trebuie sa te speli pe fata mai mult de 2 ori pe zi! Succes si numai bine!
Pentru disparitia cosurilor cred ca cel mai important lucru este spalatul pe fata, de aceea folosesc un gel pentru curatare a fetei si dupa o crema hidratanta chiar da rezultate daca te ti de el in fiecare zi.
Dhhyyyy întreabă: