| EUSIATIT a întrebat:

CE prajituri faceti de PASITI? sau cumparati? eu mereu fac in casa consider ca sunt cele mai reusite. dAca doreste cineva o reteta bine cu placere. dati-mi mes priuvat si vi le ofer Retela cu mac\ ret cu nuca \cu ness etc. Am o virsta si asa cum mama m a invatat sa fiu gospodina asa as dori si fetele din ziua de azi sa invete sa gateasca

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamna Elena, bine v-am regasit, da-ti-mi si mie o reteta de prajitura facuta in casa, in afara de cozonac, pe care o face-ti de Pasti. De ex. reteta cu ness?

7 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Doamna Elena, suntem in Saptamana Luminata si eu nu pot face mai nimic, fiind in criza lombo-sciatica. Asa ca poate stiti vreo reteta de pasca la care nu se framanta mult ca la cozonac...eu pregatesc mereu toate dulciurile acasa. Imi pare rau, dar incerc sa pregatesc cate ceva pentru Invierea Domnului. Multumesc.

| Elena1234456 a răspuns:

Atept mesaj privat happy.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! mama mea face tavalita si cozonac si mai multe prajituri happy iar eu o sjut stiu sa fac torturi si prajituri dar prajituri mai putij eam numai 13 ani asa ca cred ca o sa mai am timp sa invat spor la bucatarit!
pa pa :p

| madalicious a răspuns:

Pai tata nu o prea lasa pe mama sa faca prajituri dar chiar m-ar interesa o reteta pentru prajitri de Pasti. Eu am 16 ani si nu prea stiu sa fac prajituri. M-ati putea ajuta dv cu o reteta? Poate una simpla? Multumesc. :*

| anachida a răspuns:

Salut! De Pasti m-am gandit sa fac cozonac cu nuca, si o prajturica cu branza dulce de vaca! Mie imi place sa. experimentez retetele de pe internet! Doamna Elena, va rog sa ne dati si noua retete cat mai muuuuuulte! O zi buna, pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca o sa cumpar, nu mai am rabdare pentru gatit cozonaci si prajituri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da bravo dumneavoastra cu respect si eu sunt de aceiasi parere sunt cele mai bune acele dulci prajituri de casa si eu fac la fel