| nimenisinimik a întrebat:

Ce program imi trebuie ca sa pot face o poza la un moment dintr-un filmulet?

Răspuns Câştigător
| Ykuzo a răspuns:

Un program ar fi acesta: http://www.screenshot-utility.com/download.html

Nu îţi trebuie neapărat un program pentru aşa ceva. Există un buton pe tastatură care face o captură a ecranului. Acest buton se numeşte "Prt Scr (SysRq)" Se găseşte deaspura butonului "Insert", care este şi el la rândul lui deasupra butonului "Delete" (la tastaturile normale, în orice caz, îm partea din dreapta sus) Ca să salvezi imaginea trebuie să te duci în paint sau word document (după ce ai apăsat putonul printare screen) şi apeşi CTRL+V sau click dreapta + paste SAU din meniul Edit + paste.

3 răspunsuri:
| TiffanyღBJ a răspuns:

Pui filmul pe pauza la momentul respectiv si faci un print screen. ( apesti tasta print screen, se afla undeva sus in dreapta pe tastatura, s-ar putea sa scrie doar "PrntScr", apoi ctrl+c, apoi deschizi un document paint si faci ctrl+v. Salvezi ca jpeg si gata, eventual dupa aia faci crop ca sa iti ramana exact ce iti trebuie )

| Hukez a răspuns:

Nu sunt sigur daca exista un program insa exista varianta cu PrintScreen. Atunci cand vezi momentul dorit apesi pe butonul PrintScrn de pe tastatura iar apoi "Paste" in Paint.

| andutzu12 a răspuns:

Daca te ajuta cu ceva am eu i=un program special de facut fotografii in anumiet momentese numeste Gadwin PrintScreen.