Citit povesti, creativitate (desen in creion colorat, carioca, nu acoarela ca se pateaza) plastilina, modelaj. Cea cu cititul povestilor este cea mai atractiva, pe langa teatru. Piesa de teatru. la alegerea lor, si dupa bunul lor plac, cu jucarii. Fiecare sa fina de acasa cu jucaria preferata si sa faca un concurs... etc. Pentru alergatul prin gradinita, e grav... nu stiu ce sa zic, daca ar fi mai cald afara, si un anotimp calduros, eu le'as da voie sa zburde prin curtea gradinitei, sau sa se joace in parcul de joaca. Eu as mai opta si pentru ore cu educatie fizica, nu m as apuca sa fac cu ei aerobic dar, cateva exercitii elementare inainte de somn cred ca i ar obosi si ar dormi neintorsi!
Salut!
Nu sunt de parere ca ar trebui sa ii pedepseasca. Daca stie sa vorbeasca cu ei, sa-i rasplateasca cu chestii marunte.Premiile sa vina celor care isi fac curatenie in jucarii, nu fac mizerie, care deseneaza.
De asemenea trebuie sa ii invete scurte povestiri, poezii, sa le spuna parintilor sa ii invete cate o poezie si cine spune poezii, primeste ceva mic.Copii se bucura de fiecare premiu pe care il primesc. Pot fi stapaniti cu usurinta.Nu e nevoie de pedepse.
Advise:daca te decizi sa aplici o parte din ce ti-am zis, schimba premiile
Pa pa si Bafta!