Sa fie pauza mai lunga de vreo 20 min si ora de 40. Sa se faca mult excursi. Elevi sa fie lasati in pace daca sunt prinsi ca fumeaza in subsolu sau in podul scoli. Sa nu mai se faca sedinte cu parinti.
Ar fi perfect!
1.Femeile de serviciu sa-si faca bine treaba
2.Sa nu se mai alerge pe coridor
3.Sa se organizeze multe excursii si tabere.
4. Elevii sa fie sanctionati la orice abatere, pentru a se invata minte si astfel se va face disciplina in scoala
Te pup.
Doar glumeam. Sa fiu sincer ar trebui o reforma adevarata a invatamantului. Banuiesc ca ai vreo 16 ani si apreciez ca te gandesti la asta. Eu am 18 ani si-ti doresc sa inveti sa poti schimba ce e gresit prin tara asta. M-as inspira din modelul mai multor scoli renumite din lume si as da unor profesori sa faca manualele. Impreuna cu psihologii pentru a nu da grad de dificultate nepotrivit varstei elevilor. Oricum trebuie facuta bine ca nu mai vrea nimeni generatie chinuita de experimente.
Am uitat sa mentione ca educatia pe care o primesc elevii acasa conteaza foarte mult. Degeaba elevul are potential nativ daca acasa i se spune ca degeaba inveti tata k in tara asta nu mai faci nimic nici cu cartea. sunt o groaza de factori, de aia preferam sa o dau in rasoteca decat sa fiu serios.
madalin23 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: