Pai,,ziua in care ii spui persoanei iubite tot ce simti dar oricum e o falsa sarbatoare!
Umm.Eu nu cred in asa ceva.Adica,toata lumea cu flori si cadouri. Ziua asta pentru multi suplineste iubirea care ar trebui aratata in fiecare zi prietenului/prietenei.In fiecare zii trebuie sa-i aratam ca il/o iubim, nu doar intr`una singura, Valentine`s Day.
Deci.eu nu prea am nici o treaba cu asta!
Piisu`
Plangeam cand i vedeam impreuna plangeam cand i vedeam cu securea-n mana. cam asa
O porcarie din cauza careia am teme in plus la scoala despre chestii de indragostiti
Valentine's day este o zi comerciala, creata cu scopul de a face bani.
Dragobetele este o traditie, o zi noncomerciala.
Nimic. In calendarul ortodox (asta, in cazul in care as fi vreo credincioasa) Sf. Valentin e candva, prin octombrie si nu are nicio legatura cu indragostitii. Ceea ce se baga pe gatul fraierilor de 14 februarie nu e altceva decat o sarbatoare artificiala, importata de dragul publicitatii. E un alt mod de a stoarce bani de la cei care cumpara tot felul de kitch-uri care, in mintea lor debila, dovedesc dragostea pentru cineva.
Poi in calendar nu arata de Sfantul Valnetin, Dragobete este nu ca este se zice ca este ziua indragostitilor ca cupidon coboara si i reunseste si chesti de astea... Dar nu este o zii asa de speciala. Deci este ca orce zii pentru ca in orce zii se arat iubirea fata de prieten, prietena, sot, sotie este o zii obisnuita... Funda?:X
Nu e o zi prea cine stiece, e una normala pentru mine ...desi pentru alti este o zii speciala, eu nu cred asta, caci nue notata cu rosi in calendar(ad zii importanta) si nici n-are prea mult farmec.