Am avut Vodafone, iar acum am Orange si dupa parerea mea e si cel mai avantajos...despre Cosmote nu pot sa zic nimic ca inca nu am avut cartela de Cosmote, are mama dar tot nu pot sa comentez
Bye:*
Tatal meu este pe vodafone cam de cand sau deschis si plateste la abonament 1 mil dar au aparut cei de la Cosmote cu oferte si ne-am bagat pe ala si la ei platim la 2 telefoane 1 mil full option 130 3000 de min si 3000 sms-uri 160 int. Mi se pare mai convenabil.
Cosmote-ul este cel mai bun..De fapt fiecare cu reteaua lui ...Depinde: daca ai mai multi prieteni pe cosmote si tu esti pe vodafone inseamna k trebuie sa schimbi reteaua
Vodafone am de 11 ani "connex" adica vodafone si nu am sa renunt la ei sunt cei mai buni in materei de telefonie mobila.
Fiecare retea are avantajale ei in materie de minute si sms gratuite...cam asta ne intereseaza pe toti...acum depinde de ce retele folosesc majoritatea prietenilor
Vodafone...neah... prefer orange si cosmote.cu toate ca toti iti trimit facturi "tunate"
Am folosit Vodafone, orange si cosmote. Am ales cosmote. Am incercat sa termin contractul cu Vodafone pentru ca nu eram multumita, dar si acum trebuie sa astept sa se termine contractul
. Am facut contract pe 2 ani.Acum am facut 1 an jumate, mai am o jumatate de an. Orange nu il mai folosesc pentru ca toti prieteni mei sau trecut pe cosmote
. Eu asa cred: Cosmoteul este cel mai potrivit. Acum fiecare cu reteaua lui si cu avantajele care le are.
Eu sunt multumita
Zbye
InfiAndrew întreabă:
iza_4323 întreabă: