Ms mult pentru rugaciune
Eu cred in Dumnezeu si din cauza asta cred si in rugaciuni
Cea mai importanta rugaciune pentru mine este 'Tatal nostru
Cuvine-se cu adevarat, Imparate Ceresc, Tatal nostru, si printr-a 7-a stiam si Crezul, acum nu-l mai stiu. Si mai este una (rugaciunea inimii ) : "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul/oasa "
Dar stii ce nu zice...nu zice ca ti-o indeplineste in felul urmator.Eu cunosc(vorba vine) un om...si-a pierdut un brat intr-un accident de masina...si cunosc un om...care avea dureri de stomac.Asta cu dureri de stomac... s-a rugat 2 zile... 2 nopti...si pana la urma..."dumnezeu" i-a luat durerea... Dar omul fara mana... s-a rugat... zile si noptii...si nimic...omul acela si in prezent se roaga... dar tot fara mana a ramas.
Exista dumnezeu?
1.nu...omul cu burta in 2 zile... s-a dus si a dat afara ce mancase stricat...si omul cu mana...mana nu se regenereaza si din pacate asa va ramane toata viata.
2. exista dumnezeu... dar l-a rezolvat doar pe unul dintre ei... e frumos asa...
Talismanul, Visul Maicii Domnului si Braul Maicii Domnului sunt rugaciuni foarte puternice si mai este daca tii 9 marti parca rugaciunile Sfantului Anton
Foaret frumoasa rugaciunea aceasta:)nu o stiam si iti multumesc pe aceasta cale pentru ca ai pus intrebarea.Sunt multe rugaciuni in care cred cu tarie, ex:Crezul – Simbolul Credintei sau http://www.dindragoste.ro/rugaciuni/rugaciune-4216108.php
Foarte frumoasa rugaciune! noi toti trebuie sa credem in D umnezeu! cu cat ne rugam mai mult cu atat mai bine!
Oz tu vrei sa imi explici ca nu crezi in Dumnezeu sau in rugaciuni... dar stii vorba aia Dumnezeu iti ia ceva si iti da ceva mai mult bun! de ex: de ce oameni fara maini deseneaza foarte frumos cu gura sau cu picioarele, sunt sigura ca la acel om care si-a pirdut mana, Dumnezeu i-a dat un dar pe care noi oamnei intregi din punct de vedere fizic nu il avem...
Si rugaciunile lui Sf. Anton sunt foarte puternice! http://rugaciune.20m.com/SfAnton.htm#Invocatii cãtre Sfantul Anton (se tine tot timp de 9 marti) Sper din inima sa va fie de ajutor. :-*
Rusupaul1991 întreabă:
Bianca292006 întreabă: