| Ionutz_1335 a întrebat:

Ce sa aleg logitech z2300sadrms power 200w sub 120 w si 2x40) sau genius 6000 (rms power 200w si 5x20 w)...astept un raspuns
dau funditabig grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Logitech e firma f buna, eu asta ti-as recomanda(am avut boxe mici de calculator, foarte bune), insa raportul calitate-pret e in favoarea Genius, care si ele sunt bune. Eu le am de trei ani (Genius), la 150 w si 5x15w, si functioneaza ireprosabil, si cind le-am luat din magazin (supermarket), atit clienti care vedeau, cit si cei de la Service, care le-au probat au zis ca am facut o alegere f buna, ca boxele sunt f bune. Acum, tu alegi... Cred ca ai de ales intre doua lucruri foarte bune.

3 răspunsuri:
| adriansimon a răspuns:

Cumparal pe ala mai scump

| Ionutz_1335 explică:

Am inteles ca logitechu are bassu mai puternicbig grin...si le-am facut proba la amandoua si logitechul se auzea mai fain...geniusul distorsiona la max si logitechu nu doar ca genius avea inalte pic mai bune da la bass nu se compara

| Broadband a răspuns:

Logitech e 2.1 pe cand genius e 5.1
tu compari mere cu prune...
ia geniusu si vei face o alegere f buna
logitechu ala e numa pentru bass, subwooferul e prea puternic pentru satelitiii aia care la volum ceva mai mare am auzit ca se incing si incep sa crape 1 cate 1.
deci genius 6000