| TheBestForYou a întrebat:

Ce sa fac pe autocar ca sa nu ma plictisesc, da nici sa-mi fie rau? Funda!
P. s : Cam 9 ore.

15 răspunsuri:
| Adr1aNNN7 a răspuns:

Asculta muzica si inchide ochii
Tine-l de vorba pe coleg/a

| adriangabor92 a răspuns:

Joaca-te pe psp

| Paywa a răspuns:

Ia-ti Niste reviste, rebusuri, asculta muzica la casti, citeste o carte, dormi (cu siguranta in astea 9 ore o sa si dormi). Cam astea sunt ideile mele.
P.S: calatorie placuta!big grin

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Bunabig hug

Si eu am problema astarolling eyes.Iti reomand sa ie "Emetostop" ca e foarte buun.Iar in privinta cu plictisealathinking i`ati un mp3 si asculta muzica[daca mergi in excurise cu, colegii du-te in spate si vorbiti, radeti; asa fac eu cand ma duc in excursiiwinking] I`ati o carte si citestewinking. [Aa da sa nu iei "metroclopramid" sau cum naiba il cheama ca de ala versi(eu mi-am at seama tarziu de prostia pe care o faceam; Emetostop e foarte buun>big grin

| Sabiina a răspuns:

Paii ai putea sa: te uiti la un film daca ai pe ce, sa te uiti intr-o revista, sa dormi, sa te joci pe telefon, sa vorbesti cu cineva la telefon, sa faci poze la peisajele frumoase de pe drum, sa te documentezi in legatura cu ce vei putea vizita in locul in care mergi [dintr`o carte, de pe net daca ai pe telefon]. Cam atat. Nu mai am idei.tongue. Sper ca te-am ajutat!happy:*

| zapacita05 a răspuns:

Asculti muzica la tef sau mp 3 iti ei la tine o lamaie daca tie rau iti faci apa cu zahar intru-n pahar de plastic incearca sa nu manaci asa mult si eu am avut probleme pe autocar si m-a ajutat lamaia si zaharu multa bafta si drum bun

| OmulUmbrei a răspuns:

-daca nu vrei sa iti fie rau sunt niste pastile micute la toate farmaciile care trebuie sa le ti in gura si sa se topeasca si nu o sa-ti fie rau. Sunt facute special pentru calatorii cu automobile.
-daca vrei sa nu te plictisesti poti sa dormi, sa iti iei o carte, sa asculti muzica, sa te joci pe telefon, sa arati semne obscene pe geam. Fundita?

| Chellu a răspuns:

Asculti muzica, mananci, bei suc, daca fumezi in pauza iesi la o tigara, mai vb la telefon si trece usor timpu'... FUNDA?

| SayCheesexD a răspuns:

Pai ia un energizant. Cofeia creste tensiunea, si nu o sa iti fie rau.
Eu de cand ma stiu aveam rau de masina, la nici 100 de m vomitam, in excursia asta am baut un energizant inainte de plecare, unul intr-o pauza si m`am simtit super, nu mi-a fost rau deloc. Daca esti cu colegi, eu si cu colegii mei am cantat, chiar daca nu aveam voce. Cantam cat stiam din melodie si treceam la alta laughing Depinde cu cine esti. Daca esti cu colegii joaca adevar sau provocare. Daca nu asculta muzica si incearca sa memorezi versurile. Daca ai internet pe telefon vorbeste cu prietenii big grin. Ia`ti ceva reviste [ popcorn, bravo, my band ] si citeste`le. Eu mi-am luat in excursie un cub din acela cu patratele colorate si tot m`am straduit sa il fac laughing. Scrie poezii, inventeaza bancuri. Joaca jocuri pe telefon pana cand ajungi sa iti bati cele mai mari recorduri la scor. Fa poze big grin.
Sper ca te-am ajutat cat de cat big grin.

| grim1998 a răspuns:

Iti iei frumusel ceva de rontait, un telefon mobil( sa te joci pe el), daca se poate 2 telefoane nin caz ca te plictisesti, dupa aia iti sugerez o pastila de vomitat, si o lamaie.

| aliceinchains a răspuns:

Pff, ce drum lung...eu când am avut de mers cam 5 ore, mi-am pus multe melodii pe telefon (telefonul meu e un fel de YouTube acum) și am ascultat muzică în căști, apoi am citit din cartea pe care o citeam la momentul acela. Să vezi ce repede trece timpul. Călătorie plăcută!

| 211wasgnij a răspuns:

Poti asculta muzica la mp3 playerul tau, poti citi o carte, sa tragi un pui de somn sau sa rezolvi niste careuri de sudoku/integrame dintr-o revista. Daca nici una din cele mai sus nu e o alternativa viabila pentru sufletelul tau, se recomanda sa consumi pe nepusa masa o pastila de Dulcolax, sigur nu te plictisesti si vei trai o experienta de neuitat.

| SellyDemmzy a răspuns:

Ask muzicaaa
Fa pozee prin autocar
Razii cu ceilaltii
Uita-te pe geam
DORMII :]]

| Butterfly_4858 a răspuns:

Eu de obicei pe autocar gasesc subiecte super amuzante cu colegele de care radem tot drumul.sau jucam carti.ori vorbesc la telefon.ascult muzica.si vreo 30 de minute stau linistita pe scaun cu ochii inchisi...

| Dιєиυтzα a răspuns:

Păi, poți să îți faci poze, să asculți muzică, să cânți, joacă.te pe telefon [laughing], ia.ți niște reviste și citeși din ele [ sau o carte], dormi, uită.te pe geam și admiră peisajele, vorbește cu părinții[sau colegii]. Cam astea sunt ideile mele. big grin

Sper că te.am ajutat, Fundă?