Daca nu mai tii minte unde ai vazut ultima data cartea pot sa incerci ca seara inainte sa adorm sa te gandesti ca maine dimineata o sa aduci aminte Aceasta metoda la mine functioneaza Chiar mi se aprinde beculetul dimineata cand ma scol sau un pic mai tarziu.
O alta metoda si mai buna ar fi sa te rogi. Am o rugaciune care suna cam asa: Creator divin, tata mama si fiu deopotriva Daca eu familia rudele sau stramosii mei ti-am gresit tie familiei tale rudelor sau stramosilor tai prin ganduri cuvinte fapte sau actiuni de la inceputul creatiei pana astazi it-i cerem iertare Fa ca toate blocajele energiile si vibratiilerelein legatura cu... sa fi curatate, purificate, eliberate si transformata aceste energii in lumina pura. Asa sa fie. In locul punctuletelor spune problema ta cu cartea de religie pierduta. Si eu it-i tin pumnii!
Woodenpints, hai să nu fim răutăcioşi, totuşi. Încearcă să cauţi cartea pe net, poate o poţi comanda online. Dacă nu, probabil stai cu cineva în bancă până la sfârşitul anului la ora de religie şi dai banii pe ea, la sfârşit...
Esti foarte amuzanta, cauta bine, sau intreaba-ti colegul/colega de banca, daca nu cumva ti-a luat-o din greseala, se mai intampla si din astea. Daca nu o gasesti, vei fi nevoita sa iti cumperi alta, nu cred ca ai mai mult de 12 ani, deci in clasa a VI-a nu-i atat de scumpa o carte de religie.
Daca vrei poti sa te rogi la Sfantul Mina, "Sfantul lucrurilor pierdute" sa te ajute sa o gasesti.
Multa Bafta`!:*:*:*
12346378 întreabă: