anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai am complexe? desi sunt darguta (cum spune toata lumea )inalta, nu sunt grasa...am niste retineri sa nu arat poze cu mine, ba ca as fi grasa desi nu sunt, ba de cand m-am tuns nu mai vreau sa ma vada nimeni in poze sau pe web pentru ca nu imi place cum arat daca nu am parul lung, de multe ori nu imi place nimic la mine, ce sa fac sa imi recapat increderea in mine si sa n ma mai izolez de restul lumii? sa scap de complexe?

2 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine si sa gandesti pozitiv!winkingnu ai dc sa fii complexata. poate ca treci si printr'o perioada mai delicata(adolescenta)cand tootul ni se pare aiurea si nu convine nimic.cu timpul vei scapa de complexele asteahappy

| cotzobel a răspuns:

Cu timpul scapi de complexe...si eu am avut multe complexe dar am scapat de ele...pai ce trebuie sa faci este sa ai incredere in tine, sa fii optimista.nu ai de ce sa te izolezi de lume.iesi in oras si distreaza.te...gandeste.te ca sunt atatea pers care nu au o mana, un picior sunt arse pe fata etc. daca vrei sa vorbim lasa. mi id. ul tau.Bafta!