Bună.
Faci reclamație la Protecția Consumatorului!
NU au ce căuta produse expirate pe raft.
Pa, pa.
Depinde de produse. Eu personal, daca ar fi un produs cu termen lung de valabilitate (sa zicem 2 ani) care a expirat acum o saptamana, nu as zice nimic. Daca ar fi lapte expirat de doua saptamani, atunci as suna la OPC.
Eu am avut probleme cu un produs alimentar. Am gasit capse metalice in acest produs. Am anuntat pe vanzatoare a doua zi si i-am zis sa vorbeasca cu furnizorii si patronul sa aiba grija cu acel produs ca pot sa le faca probleme lor, iar de atunci nu am mai gasit acel tip de produs de vanzare la ei. Au reziliat conbtractul cu furnizorii din ce mi-a zis vanzatoarea.
Bine, vanzatoarea nu avea nici o vina, nu avea sens sa fac tam-tam. Dar au au avut bunul simt sa-si ceara scuze si a scos acel tip de produs de la vanzare.
Cel mai bine ar fi sa suni un la OPC si sa intervina de urgenta si sa vada ca au produse expirate! Sa ii invete minte cu o amenda de 10000lei NOI ca sa nu mai puna produse expirate!
Daca mergi direct la angajat, isi cere iertare si scoate marfa expirata din magazin!
E o intrebare tampita dar daca chiar vrei sa afli cauta un produs expirat si du-l la un angajat.
publicname întreabă: