Bai frate, la mine e mai grav, mie mi-au sters contul. Stii cat m-am ofticat. Sunt terminati mai, nu mai exista libertate pe internet. N-ai voie sa postezi nimic, sa dai share. Pe Facebook iti sunt controlate si conversatiile. Sa nu mai vorbesc ca ne mai si umplu astia paginile cu reclame de nu mai stii pe unde sa apesi.
Chiar si mie mi-e teama ca ma trezesc cu contul sters. Cu partea de reclame iti dau dreptate. In fine, la mine le-au mai scos de pe pagina principala poate datorita faptului ca le-am raportat de vreo 6 ori pentru ca mereu gaseam postare,reclama,iar postare,iar reclama. Nu mai apare ca inainte,dar in schimb ma dispera cu reclamele din videoclipuri " video va fi redat dupa anunt ". Nu mai e Facebook de altadata. Iar eu am renuntat sa mai folosesc messenger, mai ales sa utilizez functia SMS prin messenger ( daca o mai exista ) pentru ca atunci cand am folosit si apoi dupa o perioada am descarcat arhiva datelor de pe Facebook, mi-am gasit un istoric foarte detaliat cu ce numere am in agenta telefonului, ce numere am apelat sau caruia am trimis mesaj, ora/data, absolut tot. Facebook te spioneaza vrei, nu vrei. Oarecum Facebook a arhivat toate acestea fara acordul meu.
UBlock Origin le da si pe-alea jos, il am eu si n-am reclame pe YouTube, dar pe Facebook tot am cateva.
Pe Facebook am dat un mesaj video si pentru ca acel video nu a fost corespunzator mi-au sters contul. Intersant e ca s-a sters la o secunda dupa ce am trimis videoclipul, aproape instant, deci e clar ca stau si vad tot ce comunicam.
S-a activat Zucc; nu mai posta nimic, dezactiveaza contul si nu mai folosi acel numar de telefon (banul trece de pe un cont pe altul daca numarul e acelasi). Probabil ai postat ceva ce a fost ofensator feministilor si SJW-urilor din America, locul in care sunt revizuite rapoartele. De asemenea, scoate toti necunoscutii din lista, astia te pot raporta, atat. Vezi ca dupa cateva banuri de 30 zile urmeaza permanent.
Eu am citit undeva prin standardele comunitatii sau nu mai tin minte unde, ca atunci cand primesti prea multe restrictii posibil sa iti stearga Facebook contul. Nu am auzit ca cineva sa pateasca asta, in fine. Si nu suspectez pe nimeni din lista mea de prieteni pentru ca am numai 7 prieteni in toata lista, persoane pe care le cunosc bine. Stergere cont nu dau pentru ca am strans amintiri acolo si e pacat. Oricum si vina mea este pentru ca mereu intru in discutii contradictorii si postez comentarii acide.
Apropo, prin pagini si grupuri obisnuiesc sa ma bag in discutii contradictorii.
Discutiile contradictorii, daca nu tii cu un partid de stanga, vor fi sterse si conturile banate. Adica daca nu esti ignorant, analfabet, gay etc. nu ai sanse sa existi pe site-uri americane in 2018. Facebook nu este o exceptie.
Dragos_Craciun_1985 întreabă:
tigru1 întreabă:
Catalin979 întreabă: