anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se poate cumpăra de la drogherie?

Acolo există droguri sau medicamente forte?

Produc acelea dependență?

Există ceva acolo și pentru energie și stare ZEN/endorfină? big grin

A intrat cineva într-una? A avut nevoie/avem nevoie de rețetă medicală?

11 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

La o drogherie, puteți cumpăra alimente, produse de curățenie, produse farmaceutice, articole de papetărie, cosmetice și produse de îngrijire a corpului. Drogurile și medicamentele puternice sunt, de obicei, disponibile numai pe bază de rețetă medicală și, în unele țări, se vând doar în farmacii. Produsele disponibile în drogherii nu sunt destinate să provoace dependență, cu excepția produselor care conțin cafeină.

În ceea ce privește energia și starea de bine, drogheria poate oferi suplimente alimentare, precum vitamine și minerale, care pot contribui la nivelul de energie și la starea generală de bine. De asemenea, produsele de îngrijire a pielii, cum ar fi uleiurile esențiale și produsele de aromaterapie, pot contribui la o stare de bine și relaxare. Nu există produse disponibile la drogherie care să producă dependență sau care să necesite o rețetă medicală

| anonim_4396 explică (pentru DjSannan):

Ok! happy
Deci am înțeles, drogurile nu stau la drogherie.

| DjSannan a răspuns (pentru anonim_4396):

????

| NLS a răspuns:

Mai demult nu exista Sensiblu
(cum nu mai prea exista nici acum laughing, tocmai au fost cumparati)

existau drogherii = un mix intre magazin de produse de toaleta (in ziua de azi - cosmetice) si leacuri (produse de farmacie).

| Hammurabi a răspuns:

După câte știu eu, drogheria e un magazin amestecătură de produse cosmetice și farmaceutice (mai mult suplimente alimentare care se dau fără rețetă).

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

Iesi din casa, intra intr una si vezi happy

| DeMicUnCălător a răspuns:

Eu ating starea ZEN și liniștea atunci cănd realizez că tot am, e totul. Iar tot ce-aș putea avea e o iluzie.

| hoodie a răspuns:

Așa se spunea pe timpul lui ceașcă la farmacie i spuneau drogherie cred