Acestea sunt niste porcarii
Fac asta ca sa sperie oamenii si sa faca lucruri pe care nu le-au facut pentru a consuma foarte multi bani pe acele lucruri banii ajungand statului
Acestea sunt parerile mele.
Sper sa te fi ajutat.
(Totusi daca vrei sa fi paranoic pregateste-te de cutremur pe 19)
Dar pe 19 de fapt luna se apropie de pamant si va fi "Ce-a mai mare luna"
Este adevarat ca va veni pe Pamant.dar la noi in Romania nu va veni in nici un caz ...pentru ca suntep prea departe de Chima
funda?
Gandeste si tu logic, de unde sa stim noi daca va fi cutremur? Nu suntem seismologi ca sa iti raspundem la intrebare.
Numai TATAL stie cand va avea loc situl lumii, speculatiile si intoxicarile sunt la ordinea zilei, cauta sa nu-ti fie rusine de tine de faptele tale si totul va fi bine!
Luna nu va veni pe pamant, ci se va apropia de el. Da, se va apropia, dar nu va fi nici macar un cutremur(pe18, 19,20) si chiar daca va fi nu va avea loc din cauza lunii. Nu trebuie sa credemin tampenii precum sfarsitul lumii sau daca imi aduc bine aminte a dat mai de mult la TV o stire cu titlul de genu' ''Maine va fi sfarsitu' lumii'' sau cutremurile tsunamiurile si explozia nucleara din Japonia. Aceea putea fi facuta de om! De ce neaparat Japonia? Nu putea fi Rusia, Italia, Spania, ba chiar Romania!?!
In mort cert nu avem cum sa stim ce se va intampla azi, maine sau poimaine. Nu te poti opune catasrofelor, nu stie nimeni ce va fi, toti isi dau cu presupusul pe la tv.
Pe data de 19 martie,Luna va fi la o distanta mica fata de Pamant,lucru care, apropo, s-a intamplat si acum 18 ani.In afara valurilor usor mai mari, mare lucru nu se va intampla.Nu se va dezlantui iadul pe Pamant.Cat despre cutremure, Dumnezeu sa ma ierte, dar in ultimii 2 ani, Pamantul a tot fost zguduit de ele(ma refer la cele devastatoare). Stai tu linistita, caci aceasta superluna tot apare cam la fiecare 18 ani si noi continuam sa evoluam.
Poi nu va veni nici un cutremur pentru ca cutremurile se formeaza atunci cand doua placi tectonice se subduc. Dar nu cred ca va "veni pa Pamant" poate se va ciocni. Poate in catziva ani se vor ciocni
anonim_4396 întreabă: