De ce vrei sa stii ce se va intampla?
Daca o sa afli ce se va intampla nu ar mai avea acelasi farmec
Nuj mai nou am auzit ca-s-ar schimba era cu ar veni sf lumii ce dracul sa ma credem Murim Murim...
Daca te referi la sfarsitul lumii[ cum banuiesc eu] sa nu crezi in asa ceva. E o prostie. Sfarsitul lumii va fi cand vrea Dumnezeu, nu cand spun oamenii astia de stiinta.
In 2012 stiinta va fi foarte avansata si chiar nu stiu pana unde vor ajunge oamenii astia ce o sa mai inventeze sau sa creeze
Se zicea k vine sfarsitul lumii dar nu vine...va veni peste cateva milioane de ani!
Eu spun ca nu se va intampla nmik pentru numai dumnezeu stie ce va fi maine sau in 2012 nau de unde sa stie oameni de la stita sunt numai prosti dar ma rog eu nu cred in asa ceva va uitati prea mult pe youtube...
Eu nucred in asa ceva numai dumnezeu stie ce se va intampla maine sau in 2012 nu au de unde sa stie oameni aia de la stiinza ce se va intampla sau ce nu se va intampla e o prostie pentru cei care cred in ciestia asta se uita prea mult pe youtube dar ma rog eu nu o sa cred nici peste 100 de ani dar acum voi stiti in ce sa credeti si in ce sa nu credeti...bafta
Roxana_2583 întreabă: