Inseamna ca "ti-a furat moartea". adica o sa mori la o varsta destul de inaintata.
Trebuie sa semnifice ceva? acum serios si eu visez in fiecare noapte ca moare vreunu dar sunt numai vise. poate ii place sa viseze cu tine, atata tot.
Nici una Doamne numai credeti in vise... chiar azi am visat ca ma duc in Grecia da asta nu inseamna ca ma duc. Un vis poti sa il interpretezi cum vrei tu. In plus stai linistita ca tot mori tu odata si odata deci poti sa interpretezi visul ala ca o sa mori pe la 90 de ani. Succes sper ca ti-am fost de folos.
Trecerea intr-o alta etapa, renuntarea la vechile tipare ale vietii, la stereotipuri si prejudecati si trecerea intr-un nou nivel de toleranta si iubire de sine
- trecere catre altceva
- nevoia de schimbare, de reculegere, situatii imprevizibile, ciclicitate si lectii ce trebuie invatate
- un nou inceput, sansa si incredere in fortele proprii.
Nimic,am visat si eu ca am murit si alti prieteni de ai mei ca m-au omorat cineva din familie si nu s-a intamplat nimic
Visele nu seminifică nimic, toate sunt imaginaţiile voastre, stiaţi că un om visează de fiecare dată când doarme? Doar ca ni-l mai amintim cand ne trezim.
Depinde daca zambea sau nu cand visa. Daca zambea e clara treaba nu? Si ca sa nu fiu total offtopic poti sa te uiti pe acest site:
http://dreammoods.com/
Nu stiu daca ar trebui sa credem in vise, dar, daca cineva viseaza ca ai murit se zice ca ti-a murit moartea, cel putin asa stiu eu.