Una care a făcut event pe Facebook și acum peste 40000 de oameni au dat ca participa. Tipa are aproximativ. 10 ani și are ziua de naștere pe 14 martie
Una care a făcut event pe Facebook și acum peste 40000 de oameni au dat ca participa. Tipa are aproximativ. 10 ani și are ziua de naștere pe 14 martie.
Evenimentul „Ziua Izabelei" a inceput pe data de 12.02.205 ca fiind un eveniment ce trebuia să anunte ziua de nastere a unei fetite de 12 ani. Fetita avea o pagină „Izabella si *nu stiu numele * BFF". Deoarece ziua de nastere a fost setată ca eveniment in mai putin de 10 ore s-au strans peste 50K de persoane, care au inceput să isi bată joc de aceasta ceea ce e foarte hilar ).
Ziua Izabelei este ziua unei fetițe de 10 ani care și-a făcut la cât caterinca acest event pe facebook.Acum vin vreo 55 000 de oameni la ziua ei, evident toată lumea a dat "join" adică ca vine la caterinca....și eu mă duc
Totul despre Ziua Izabelei aici. https://www.youtube.com/watch?v=1FsdcliU7Zo
Este o fata din Constanta care de ziua ei prietea sa cea mai buna i-a facut o pagina pe fb cu si in loc sa puna sa vada numai prietenii a pus sa vada tot fb-ul. Asa ca s-a inscris toata lumea la ziua ei
popmirgea1999 întreabă: