| Claudiu709 a întrebat:

Ce simti cand esti langa o fantoma?(fara sa spuneti ca nu exista asa ceva).

Răspuns Câştigător
| sbboy a răspuns:

Fantoma este de fapt diavolul. Spiritele nu au cum sa se intoarca pe pamant! Asa ca daca stai langa un diavol(fantoma) poti simti orice, de la frica pana la nedumerire sau invers.Depinde de credinta ta!

11 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Te simti moarta, asta nu inseamna ca inainte ai fost vie.

| Nicoleta a răspuns:

Din moment ce crezi atat de puternic ca exista, inseamna ca stii deja.
Eu nu cred ca exista, deci nu stiu cum e.

| Innovation a răspuns:

Sincer as spune direct ce simt dar nu mi s-a intamplat asa ceva.Dar oricum iti voi raspunde. Daca mi-as imagina ca as fi langa cu fantoma as avea emotii de frica, teama ca mi se poate intampla ceva.As avea frica aia pe care o simti in tine cand ti-e foarte teama de ceva/cineva. Sper ca te-am lamurit.

| xClementine a răspuns:

Pai probabil te simti urmarit si te ia cu frisoane. Nu-ti pot explica pentru ca nu am trecut niciodata prin asa ceva.

| nevermindpeople a răspuns:

Habar nu am din moment ce nu am experimentat asta.
Dar probabil ca nu simti nimic, doar daca fantoma incearca sa-ti 'faca' ceva.
Nu stiu, asta am vazut eu pe Discovery Channel la 'A Haunting'.
Ma indoiesc ca cineva de pe TPU are vreo experienta de genu.
Anyway. Succes!

| Mariusssss a răspuns:

Interesant. Prima faza - trebuie detectat un individ care a fost in imediata apropiere a unei fantome. Cand esti langa o fantoma posibil sa-ti fie frica, depinde a cui fantoma este. Cine stie cum dai de fantoma doamnei ''Marrlyn Monroe''si poate te seduce. In rest, povesti de adormit copiii. Iti doresc succes. Sigur exista pe aici cineva ce a stat langa o fantoma. Abia astept sa vad ce a simtit. laughing

| andrei_4094 a răspuns:

Frig, vant etc.

| ღdiaღ a răspuns:

Nimic,tu,dar chiar nu exista daca ar exista... poate, dar NU EXISTA

| Revy a răspuns:

Eu tot crec ca exista asa ceva, da oricum nu avem de ce sa ne fie frica finda daca erau d etemut era sa aflam demult de ele... Ele au fost oameni intr-o alta viata, uneori parca se simte prezenta fantomelor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frica, spaima. Socc! :d

| cosmin_6011 a răspuns:

Spaima

Întrebări similare