anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce stiti despre astia de la Kaufland? Am auzit ca ar fi neseriosi,fac angajari, tin oamenii o luna sau doua apoi ii concediaza pe motiv ca "nu corespund profilului" si angajeaza altii si tot asa.Voi ce stiti?

Răspuns Câştigător
| Decrepit a răspuns:

Se numeste internship.Sclavie moderna.Si toti trepanatii ultra-capitalisti se prosterneaza in fata lui,ca,deh,nu trebuie sa platesti sclavul,ca experienta e importanta,vericule! Noi, banii sa ni-i pastram!

Tehnica asta e folosita cu mai toti tinerii, ca, na, trebuie sa capete experienta.Cum am spus,sclavie. Daca e internship full-time, cum scrie la carte, nici nu este platit, iar dupa trei luni poti fi concediat, cum se intampla la Kaufland si in multe glume de internationale.

3 răspunsuri:
| AntoholixAdri a răspuns:

Da! Cel puţin şi eu ştiu aşa! Din mai multe surse. Dacă vrei să te angajezi te-aşi sfătui să nu o faci, decât să-ţi-l pierzi după o lună, două!
Fundiţăă?!

| HeeSun a răspuns:

Da si eu stiu ca fac asa mai mult de 3 luni nu prea te tin pe post.

| alexlipo88 a răspuns:

Eu am lucrat 4 ani de zile la Kaufland(din 2008 pana anul' trecut in vara) si vreau sa zic ca a fost bine pana prin 2011 de cand s-a schimbat conducerea si o data cu criza asta s-au imputit treburile, de 2 ani de zile nu tu o marire de salariu, lucrai marfa cu norma(ora si paletul), daca nu iti faceai treaba ok erai penalizat, avertizat, ce sa zic, un fel de sclavie moderna...Aaa si cand venea sefa BLAGA(director zonal) in vizita ziceai ca vine HITLER sau CHUCKY toti se ascundeau si fugeau de ea in fine, in zilele astea cam peste tot e bataie de joc cu locurile de munca, multa munca pe bani putini, cam asa e peste tot daca nu ai ceva experienta...