| Denysa-Myhaela a întrebat:

Ce stiti despre viata lui dan condurache in realitate? intreb ca stiu despre toti actori cate ceva numai despre el nuhee heeasa de curioasa si eu

4 răspunsuri:
| elena a răspuns:

"myky18" dupa foto parca ai fi fratele actorului Dan Condurache dar s-ar putea sa fie chiar el, dar dupa exprimare pari a fi o femeie...nu ma laud dar cunosc ceva din viata actorilor nostri, nu as putea spune ca stiu ceva "nasol" despre acesta, dar spre surprinderea ta, sunt fan Dan Condurache, in afara de faptul ca este foate talentat si la fel de serios nu pot sa scriu altceva... ii urez multa sanatate si inca multe roluri... oricum ramane un Leu carismatic. Si torusi in foto cred ca este Dan Condurache.

| zu a răspuns:

Cauta pe google mai multe

| elena19 a răspuns:

La un moment dat, a declarat ca un an in plus nu inseamna nimic pentru el. Nu-si aniverseaza zilele de nastere din proprie initiativa. Intrebat daca inaintarea in varsta i se pare o povara, artistul a raspuns:"...fifty-fifty, jumatate da, jumatate nu". Prin clasa a noua de liceu a auzit o metafora de care isi aminteste si astazi: "Imbatranesc copacii/ imbatranesc casele/ Daramite oamenii". Despre viata personala nu vorbeste. In schimb, pe plan profesional este un om bogat si nu avem nevoie de prea multe cuvinte. As putea sa mai spun cum am citit si eu ca este cunoscut actor de teatru, aparand peste doua decenii in distributia Teatrului Mic din Bucuresti. Dintre numeroasele productii in care a fost protagonist amintim: "In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura" si parca big grin "Femeia Visurilor"... Cam atat stiu despre el happy

| maitreyi a răspuns:

A facut liceul in liceu dimitrie bolintineanu