| εїз Ir εїз a întrebat:

Ce sunt acelea fundite si de unde pot sa daruiesc si eu?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Irinuca mama, funditele se pot darui (cum frumos spui tu) numai la intrebarile pe care le pui tu.Cum asta este prima ta intrebare, o sa poti sa o faci. O sa primesti mai multe raspunsuri si in dreapta lor o sa apara o fundita gri. Tu o sa apesi pe fundita din dreptul raspunsului care iti place cel mai tare si ea o sa se faca portocalie. Dar asteapta o zi-doua, ca daca dai fundita imediat, nu mai primesti raspunsuri, ca sunt useri interesati doar de asta, si daca nu mai este fundita de primit...nu-i mai intereseaza!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pune o intrebare pe TPU si daca ti se va raspunde vei vedea la fiecare raspuns in partea dreapta o fundita. Dai click pe fundita de la raspunsul care te multumeste.

| Vizitiul a răspuns:

Cu fundite sunt "rasplatite" raspunsurile considerate castigatoare. In partea dreapta a fiecarui raspuns scrie :"alege raspunsul castigator", accesezi si oferi "funda".

| lexy22 a răspuns:

Dac pui o intrebare, vezi raspunsurile si alege-l pe cel mai bun, langa el este o fundita si apasa pe ea. poti sa apesi la asta de langa minelaughing

| Miha a răspuns:

Cand pui o intrebare o sa-ti apara la fiecare raspuns alege castigatorul sau ceva d genu...am uit n-am mai dat d mult fundahappyapesi acolo si ''castigatorul''la intrebarea ta va primi o fundita d ex uitate p profilul meu sau altul si (daca are)vei observa sub poza 1 sau mai multe''funde''de culoarea portocaliehappy
sper sa-ti fie d foloshappy:*

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Funditele se dau raspusurilor care te ajuta cel mai mult.

Se afla in dreapta raspunsului.
Iti place raspunsul? Dai click acolo unde scrie : raspuns castigator.

| Sofffie a răspuns:

Fundita... e o funditahee hee pe care i daruiesti unui raspun care ti-a placut sau te-a multumit.

O poti da cuiva apasand pur si simplu pe ea acolo mai jos de raspuns unde scrie declara raspuns castigator.:*

| Sofffie a răspuns:

Sa-ti explic mai bine:
Trebuie sa stii prima data ca, nu iti apare funda aceea in partea de jos a raspunsului castigator doar dupa un anumit timp.

Dintre toate raspunsurile oferite pentru o intrebare, castigator este acel raspuns care se dovedeste a fi cel mai inteligent si cel mai de folos pentru persoana care a pus intrebarea respectiva, fie prin desemnare de catre aceasta persoana, fie prin desemnare in mod automat, in functie de numarul de voturi "folositor" si "inteligent" primite de la membrii comunitatii.

Procedura este urmatoarea: Dupa trei zile de la postarea unei intrebari pe TPU.ro, daca aceasta primeste cel putin doua raspunsuri, utilizatorul care a pus respectiva intrebare primeste o notificare prin e-mail, in care este invitat sa desemneze raspunsul pe care il considera cel mai bun. Utilizatorul are la dispozitie doua zile pentru a alege raspunsul castigator. Daca utilizatorul nu alege un raspuns castigator in termen de doua zile, desemnarea raspunsului castigator se realizeaza in mod automat. Astfel, raspunsul care a fost votat de cele mai multe ori ca "folositor" si "inteligent" va fi desemnat ca fiind castigator. In conditiile in care mai multe raspunsuri au fost votate de acelasi numar de ori ca "folositor" si "inteligent", primul postat dintre acestea este ales "castigator".

Deci, prin urmare, dupa trei zile iti va aparea o fundita portocalie la fiecare raspuns. Tu va trebui doar sa apesi pe una dintre acelea de la raspunsul pe care il consideri tu castigator.Succes!

| animagus a răspuns:

Funditele roz reprezinta un simbol folosit in intreaga lume in campaniile de constientizare a riscurilor pe care le presupune cancerul de san. In viata asta ne pandesc unele pericole. De exemplu sa ne fure hotii. De aceea avem la usi incuietori. Inseamna ca suntem prevazatori si printr-un mic efort ne pazim de un posibil pericol. La fel se intampla si in cazul diferitelor posibile boli. Ne putem apara de ele mergand regulat la doctor si facandu-ne analize preventiv. Daca am face lucrul asta am reusi sa trecem cu bine peste multe posibile boli periculoase. Detectate in fazele de inceput foarte multe pot fi vindecate. Asa este si cazul cancerului de san. Orice femeie trebuie sa mearga la doctor pentru un control periodic. Din pacate nu toate o fac. De regula de frica. Insa in acest caz frica face mai mult rau. Prin urmare poti sa te informezi despre funditele roz aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_ribbon si poti sa daruiesti una oricarei femei la care tii si sa-i povestesti ce ai citit la linkul de mai sus.

| εїз Ir εїз explică:

Multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre! Sper ca pe viitor sa va fiu si eu de ajutor! Si-n special multumesc celor care au dat raspunsuri hazlii, ca si asa eram trista taaare!

| al3xxxutz a răspuns:

Deci: postezi o intrebare...si la fiecare raspuns ai in dreapta o fundita ce reprezinta (raspunsul castigator):care l-ai intels, te-a ajutat etc.

Întrebări similare