Nokia 5310 XpressMusic. Ultimul update de software a fost pe data de 07-011-2008 si am versiunea 09. 42. este destul de bun in ciuda faptului ca n-are simbyan . ma tine bateria aproximativ 2 zile, avand in vedere ca ascult muzica aproape non-stop.
Deci dupa raspunsuri deducem ca nokia fabrica cele mai bune si populare telefoane... ar trebui sa devina brand. am uitat sa mentionez ca l-am scapat in cada cand ascultam radio la casti si a stat o perioada in apa pana sa imi dau seama unde era. Varmiu are tot un nokia 6124 si l-a scapat in cada cand vorbea la handsfree si dupa ce a luat apa la bord continua sa vorbeasca la telefon fara probleme. tot varmiu a scapat acelasi telefon in apa minerala si bere... deci. nokia rulz
Cu ce te ajuta daca stii?Adminii, stergeti intrebarile astea, nepostate de anonimi.Sau astea n-au nimic, dar cele identice, dar postate de anonimi au? deja sunt foarte activ pe site, dar nu-mi voi face cont, pana ce nu se va face dreptate; adica niciodata! De acum, pentru a sti ca sunt eu, ma voi semna la fiecare postare.
Anonimul UPT.
Ciufiiiiiiix întreabă:
xJustMex întreabă:
Blablablablablablablablablablabl... întreabă: