| PiPyrig a întrebat:

Ce telefon credeti ca este mai bun : LG cookie fresh sau samsung c3300k?

Răspuns Câştigător
| XxSweetDreamxX a răspuns:

Categoric LG Cookie Fresh.Mie mi-a cazut in apa si nu a avut nimic, mi-a cazut pe ciment si nu a avut nici macar o zgarietura.Ti-l recomand cu incredere.

14 răspunsuri:
| Etelca a răspuns:

Eu am Samsung c33000k si este foarte bun!

| papys44 a răspuns:

LG cookie fresh

| AdeeLinee a răspuns:

LG cookie fresh, parerea mea!:*

| Bogdanel_9531 a răspuns:

Eu spun ca LG cookie freash e mai bun arata fain are memorie mai multa : sigur LG cookie freash

| vlad93fcv a răspuns:

Lg-ul e mai bun... camera mai performanta. slot pentru card de pana la 16 GB. ecran tactil mai bun happy eu iti recomand LG-ul

| TannyaEmoooKid a răspuns:

Eu am LG cookie fresh si sunt multumita de elhappy

| DevilPinkPinkyLight a răspuns:

Cred ca mai bine Samsung c3300k pentru ca tel. LG nu au acumulatorul bun si se descarca repede

| DianaDidi95 a răspuns:

Buna! Pai eu zic ca LG cookie fresh este mai bun, pentru ca am si eu (al meu e cu purple pe margini:X:X) il am de la Craciun si sunt multumita de el, este foarte bun, samsung...stiu ca are o colega de-a mea, dar a spus ca se descarca foarte repede si nu se aude bine cand vorbeste cu cineva, si nici muzica nu se aude prea tare!
Deci iti recomand LG cookie fresh.

| Rëndark a răspuns:

Dupa parearea mea confused... LG cookie fresh! happy

| treipuncte a răspuns:

Am LG si e bun.bateria ma tine o saptamana daca nu ascult muzica... vreo 3 zile daca ascult...camera buna tongue.se aude binetongue

| Mariusyk_2310 a răspuns:

Buna,mai bun e LG cookie fresh am si eu!

| PiPyrig explică:

Multumesc mult de raspunsuriwinking ati primi toti vot doar Maria a primi funda sper ca nu va suparati happy

| FlOwErPoWeR a răspuns:

Cookie e mai bun:angryil am eu, iar varul meu are Samsung c3300k si e mai bun al meu)

Întrebări similare