anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce telefon sa imi iau, nu foarte scump, de pe care pot accesa internetul? Am nevoie neaparat de o parere buna.Multumesc

9 răspunsuri:
| Black a răspuns:

Pai de pe majoritatea telefoanelor poti avea acces la internet, doar ca cu viteza foarte mica sau foarte mare happy
3G pentru viteza mai mare
wi-fi pentru locuri publice cu internet de mare viteza gratuit (ex: Mc.Donalds) xD si sunt multe locuri in Bucuresti : parcuri, institutii publice, unele licee happy
Notiunea de scump poate sa difere de la o persoana la alta (pentru tine 200 euro, pentru mine 500, pentru altul 800)
Depinde de cati bani dispune fiecare happy
3G-ul e pentru internet de la cartela.(avantaj : il ai oriunde)(daca ai abonament cu internet)
wi-fi-ul e gratis xD nu platesti abonament pentru el(dezavantaj: e doar in unele locuri publice sad )

In primul rand sa fii atenta ca telefonul sa fie 3G xD
3G HSDPA, 7. 2 Mbps = e cel mai tare internet pentru mobil tongue
Merge si 3G HSDPA, 3. 6 Mbps tongue
Intra si tu pe Vodafone sau pe Orange la telefoane si la filtre bifeaza 3G tongue si uita-te sa vezi ce iti place tongue
Sugestia mea: nokia 5800? happy
Succes!

| Black a răspuns:

Pai de pe majoritatea telefoanelor poti avea acces la internet, doar ca cu viteza foarte mica sau foarte mare happy
3G pentru viteza mai mare
wi-fi pentru locuri publice cu internet de mare viteza gratuit (ex: Mc.Donalds) xD si sunt multe locuri in Bucuresti : parcuri, institutii publice, unele licee happy
Notiunea de scump poate sa difere de la o persoana la alta (pentru tine 200 euro , pentru mine 500, pentru altul 800)
Depinde de cati bani dispune fiecare happy
3G-ul e pentru internet de la cartela.(avantaj : il ai oriunde)(daca ai abonament cu internet)
wi-fi-ul e gratis xD nu platesti abonament pentru el(dezavantaj: e doar in unele locuri publice sad )

In primul rand sa fii atenta ca telefonul sa fie 3G xD
3G HSDPA, 7.2 Mbps = e cel mai tare internet pentru mobil tongue
Merge si 3G HSDPA, 3.6 Mbps tongue
Intra si tu pe Vodafone sau pe Orange la telefoane si la filtre bifeaza 3G tongue si uita-te sa vezi ce iti place tongue
Sugestia mea: nokia 5800? happy
Succes!

| Black a răspuns:

Scuze pentru 2 raspunsuri... nu stiu ce are site-ul...

| ruxybelle a răspuns:

Iphone

| Brotacelu a răspuns:

Nokia N73...[la 3 mil, am eu daca vrei, e in stare impecabila, aproape nou]

| nykgio a răspuns:

Nokia 9300i, nokia n73, nokia 6260 tongue

| lexony a răspuns:

Nokia 5200.winking

| Alyn_2542 a răspuns:

Pei poti sa iti cumperi un tel care se claseaza intre Scump-Ieftin si sa bun sa accesezi netul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nochia are si internet pti sa te si combini