| mihaela_7915 a întrebat:

Ce tratament pentru a avea parul mai des stiti?

6 răspunsuri:
| anonimmmmm a răspuns:

Ingredientul minune este OUL, in amestec cu ulei de ricin sau brusture. Cu acest amestec se maseaza radacina parului, dupa care se acopera cu o folie de celofan, iar deasupra cu un prosop.

Dupa aproximativ 40 minute parul se spala in mod obisnuit. Aceasta masca ajuta la cresterea parului, dar si la indesirea acestuia.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Nu stiu un tratament cu efect imediat dar inainte eu aveam parul super rar si m-am tuns baieteste de cateva ori si acum nu-mi pot cuprinde parul cu un elastic normal

| Malvina24 a răspuns:

Daca vrei sa ai parul cu volum si cat mai des incearca o cura regeneratoare cu ulei de masline, un galbenus de ou si doua lingurite de suc de lamie! Produsul amestecat se aplica pe par pe toata lungimea lui si apoi se acopera parul cu o casca de dus, apoi se lasa 10 min sa actioneze si la final se clateste bine parul! succesc!~sper ca ti-am fost de folos!

| Malvina24 a răspuns:

Ce sa faci sa
Cum sa ai un Par Mai Des Fara Costuri Mari
ai un par mai des: Alimenteaza-te corect : inutil sa mai vorbim despre o alimentatie bogata in vitamine si minerale, care iti redau frumusetea din interior, nu-i asa? Cu siguranta stii deja aceste lucruri. Totusi, iti dezvaluim un truc: bea amestecuri din banane cu miere sau iaurt cu lapte degresat. Sunt foarte bogate in biotina, vitamina capabila sa iti faca parul mai des si cat se poate de sanatos. Maseaza-ti scalpul: lipsa densitatii parului poate traduce o proasta circulatie a sangelui in zona scalpului. Asa ca trebuie sa actionezi, masandu-ti scalpul cu uleiuri esentiale - cum ar fi cele de jojoba, henna sau rozmarin. 15 minute pe zi si cateva picaturi de ulei, iar rezultatele sunt uimitoare!

Nu te spala in fiecare zi pe cap: sampoanele sunt produsele chimice care, folosite in exces, pot sa subtieze firele de par.Vei avea parte asadar de un efect exact invers decat cel scontat. O data la 2-3 zile este de ajuns, si atunci incearca sa nu folosesti sampon in exces si mai ales, sa nu te samponezi de doua ori. Nu iti peria prea mult parul: Un studiu aparut recent scoate in evidenta ca cu cat iti periezi mai mult parul, cu atat iti cade mai mult. Asa ca, incearca sa te rezumi la periajul de dimineata si la cel dinainte de culcare.

Sa ai o zi minunata!~pup