1. tipu' care a dansat street, Robo (parcă)
2. tipu' ăla de 15-16 ani.care,când vorbea, avea o voce destul de naşpa...şi când a început să cânte.am rămas
Pai in primul rand copilul care canta muzica de opera.
Apoi veveritele ))
Si gemenii-papap subiduba
foaRTE BUNA EMISIUNEAAAAA
Copilul de 15 ani m-a impresionat si tipi sau tipele nu am inteles ce au fost care au prezentat la inceput ( trave*titii )
Eu astept sa vad altii si mai buni, au fost momente frumoase si aici. Ce m-a lasat placut impresionata a fost Narcis Iustin Ianau, consider ca are o voce minunata in ciuda oricaror critice ce le-a primit pana in prezent.
Gemenii aia au fost si la Megastar. Daca au ratat o sansa au spus ca aici vor avea una mai buna, daca nu au voce, au talent.
Pustiul de 15 ani care a cantat opera m-a lasat cu gura cascata, cei 3 de la inceput care lau facut pe Mihai sa iasa din emisiune intr-un cuvant TOT! a fost genial
Baietii aia imbracati in femeie am ras de m-am spart si acum rad cand imi aduc de ei apoi mutra facuta de Mihai Petre
Street dance si veveritele, dar cel mai mult faza cu ala imbracat in tricou albastru care canta alejandro )
Baiatul de 15-16 ani care canta exact ca o femeie...adulta
Mi-au placut cei 5 baieti cae au ramas doar 3.
Mi-au palcut "Veveritele"
si un pic gemenii...m-ai intrebat cel mi mult si ti-am raspuns.dar mie imi palc mai multe.
Pai baiatul aceladoamne ce voce are, talent pur si cele 3 magnifice
cat am putut radeveveritele
Era un barbat de 54 de ani si sotia lui de 51 si au dansat pe muzica populara.Ma ameteau dar mi-au placut.Mi-au mai placut cele trei "femei"(barbati travestiti)
Sincera sa fiu Narcis Iustin Ianau m-a lasat cu gura cascata
Are o voce impresionanta Este foarte talentat si are un vitor stralucit in fata :* Daca as putea sa desemnez un castigator el ar fi acela
Intreaga tara Romania ar trebui sa fie mandra ca are asemenea talente :o Acel copil m-a facut intr-adevar sa lacrimez de bucurie... Extraordinar :*
Fundita