Pai nu stiu, orice gest sau lucru care mie mi se pare ca e frumos/dragut ma face sa zambesc. Cand vad doua persoane care se plac si sunt impreuna sau se inteleg foarte bine, cand primesc un mesaj pe telefon sau o scrisoare cu "ce mai faci?", "te simti bine?", cand primesc o imbratisare sau un pupic, cand sunt in preajma unei persoane care ma face sa ma simt bine, cand am o problema si vin acasa si desi nu spun nimic mama simte ca ceva nu e in regula si vine si ma imbratiseaza si uit de toate, atunci zambesc. Cand vad o fiinta care are nevoie de ajutor sau e ranita( un animal, un om, un copac), cand ascult o melodie trista incep sa curga lacrimi pe obraz, e ceva din instinct... fara sa vreau. Melodia "Set fire to the rain"-Adele ma fac mereu sa plang.
Ma face sa plang, si sa imi aduc aminte de vremuri foarte naspa dar carora le duc dorul pentru ca acum imi e de 100 de ori mai rau, melodia Somewhere de la Within Temptation.
Sunteti prosti de a binelea! Eu vb aici nu de o piesa, doar v-am zis ce ma face pe mine sa ma simt asa, voi puteti sa spuneti orice actiune(ex.cand desnati, cand scrietiu poezi etc)ce draq nu intelegeti?
Nici eu nu vorbeam de vreo piesa!
Not funny.
vezi ca vorbesti cu vreo adolescenta, si nu e frumos sa ii vorbesti asa pentru ca un o cunosti si chiar daca ai cunoaste-o nu ti-a vorbit urat, in primul rand.
Greseala mea! voi da o moneda unui sarac sami fie iertat pacatul!
Lasa ca nici AdelinaBubulina nu a vorbit mai frumos
Pe mine intotdeauna ma face sa zambesc piesa "Cat de frumoasa esti" de la Mihai Traistariu. Chiar nu-mi explic din ce cauza, pentru ca nu-mi aduce aminte de nimic
Sunteti prosti de a binelea! Eu vb aici nu de o piesa, doar v-am zis ce ma face pe mine sa ma simt asa, voi puteti sa spuneti orice actiune(ex.cand desnati, cand scrietiu poezi etc)ce draq nu intelegeti? bvghgfy
Mai fain o canta asta.
http://www.youtube.com/watch?v=pGntDrI6p_0
Da, stiu
Cand nu-ti convine ceva nu trebuie sa insulti lumea
alexxu07 întreabă: